exnet.gr
Τηλεφωνία
Το νέο Blackberry Motion
17/10/2017

Το BlackBerry Motion διακρίνεται για την οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών σε συνδυασμό με την μπαταρία 4000 mAh.

H TCL είναι η εταιρεία που υπογράφει την κατασκευή του BlackBerry Motion, το οποίο έχει στο εσωτερικό του έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625, μνήμη RAM 4 GB, οπίσθια κάμερα στα 12 Megapixel και μία selfie κάμερα στα 8 Megapixel. To λειτουργικό σύστημα της συσκευής είναι το Android Nougat, ενώ υπάρχει μια σειρά από εφαρμογές ασφαλείας και παραγωγικότητας της BlackBerry, όπως είναι το Messenger, το Hub, το Calendar και το DTEK Security.

To BlackBerry Motion δεν έχει το φυσικό πληκτρολόγιο που έχει συνηθίσει κανείς να βρίσκει σε ένα από τα μοντέλα της φίρμας, αλλά ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα είναι η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του, η οποία φτάνει τα 4000 mAh. Αυτό εκτιμάται ότι θα προσφέρει 32 περίπου ώρες μικτής χρήσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και η δυνατότητα της ταχείας φόρτισης με τη βοήθεια της τεχνολογίας Quick Charge 3.0.

To νέο smartphone της BlackBerry φέρει και πιστοποίηση IP67, η οποία του επιτρέπει να βυθιστεί για 30 λεπτά στο νερό ή να αντέξει στο βρέξιμο με στάλες νερού. Το BlackBerry Motion θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία σε τιμή χαμηλότερη των 500 ευρώ σε επιλεγμένες αγορές.

pestaola.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *