exnet.gr
Τηλεφωνία
Το Honor 8 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά
20/10/2016

Το πολυαναμενόμενο Honor 8 της Huawei ήρθε στην ελληνική αγορά και θα φέρει στη γενιά του διαδικτύου την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για κινητά τηλέφωνα και κάμερες, με προσιτή τιμή.
Το νέο Honor 8 της Huawei συνδυάζει τον επαναστατικό σχεδιασμό με υψηλές ταχύτητες, σπουδαίες δυνατότητες κάμερας και έξυπνες λειτουργίες, αποτελώντας μια εξαιρετική επιλογή.
Περιβεβλημένη από γυαλί, που στο πίσω μέρος αποτελείται από δεκαπέντε στρώσεις, η συσκευή των 5,2 ιντσών διακρίνεται για τον κομψό της σχεδιασμό.
Συνεχίζοντας την παράδοση προηγούμενων μοντέλων, το Honor 8 είναι εφοδιασμένο με dual-camera με δύο αισθητήρες των 12MP – έναν RGB για τη σύλληψη των χρωμάτων και έναν μονόχρωμο για τις λεπτομέρειες. Εκτός του οπτικού φίλτρου, ο μονόχρωμος αισθητήρας αιχμαλωτίζει τρεις φορές περισσότερο φως από το σύνηθες, βελτιώνοντας το δυναμικό εύρος της εικόνας και μειώνοντας το θόρυβο -ακόμη και στο σκοτάδι- διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα εικόνας. Οι δύο αισθητήρες, επιτρέπουν επίσης σε όλους να χρησιμοποιούν διάφορα φίλτρα, από το να εστιάζουν μετά τη λήψη μέχρι την εμφάνιση του ‘Bokeh effect’.

honor82

Επιπρόσθετα, η κάμερα του Honor 8 υποστηρίζει ένα εκτεταμένο σύνολο λειτουργιών και φίλτρων, όπως ‘light painting’ και ‘beauty mode’ έως πανοραμικά πλαίσια, αργή κίνηση, ‘food mode’, HDR, ‘super night’, και ‘water mark’.
Γνωρίζοντας ότι η ταχύτητα είναι το ‘κλειδί’, το Honor διασφαλίζει ότι μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ευρεία γκάμα λειτουργιών τόσο γρήγορα, όσο το να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου. Με τη λειτουργία Smart Key function, μπορείς να έχεις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το WhatsApp και το Pokémon Go, με ένα άγγιγμα. Η θύρα φόρτισης είναι USB Type-C, θέτοντας νέο στάνταρ που βάζει τέλος στο μπέρδεμα των καλωδίων, καθώς η υποδοχή ταιριάζει ανεξάρτητα από το πώς τη γυρίζεις και επιτρέπει ταχύτατη φόρτιση (47% σε 30 λεπτά).
Αν βιάζεσαι, μπορείς να έχεις δύο ώρες τηλεφωνικής ομιλίας ή έξι ώρες μουσικής offline, με μια φόρτιση μόλις 10 λεπτών. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος έχει δυνατότητα αυτόματης εκμάθησης, με την έννοια ότι η συχνότητα χρήσης οδηγεί σε ταχύτερη απόδοση, η οποία μπορεί να πέσει κάτω από τα 0.4 δευτερόλεπτα.
Τέλος το Honor 8 ενσωματώνει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin και έναν συν-επεξεργαστή i5, οι οποίοι λειτουργούν ταυτόχρονα αυξάνοντας τις ταχύτητες επεξεργασίας και βελτιώνοντας τους χρόνους απόκρισης, όπως και τη διάρκεια της μπαταρίας.

newsit.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *