exnet.gr
Τηλεφωνία
Το Sony Xperia XA Ultra είναι το νέο smartphone για υπέροχες selfies!
18/05/2016

Η μόδα των αυτο-φωτογραφίσεων ή αλλιώς «selfies» είναι τρομερά διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στις νεότερες ηλικίες. Λογικό είναι λοιπόν, οι εταιρείες των smartphone να παρουσιάζουν έξυπνα κινητά τηλέφωνα, με εξελιγμένες εμπρόσθιες κάμερες. Η Sony, εκμεταλλευόμενη την μακρά εμπειρία που έχει στον τομέα φακών και φωτογραφίας, αναμένεται να παρουσιάσει ένα smartphone στην μεσαία οικονομική κατηγορία, προφανώς για να είναι πιο προσιτό στο νεαρό καταναλωτικό κοινό, με εκπληκτικές δυνατότητες. Ο λόγος για το Sony Xperia XA Ultra.

Το smartphone φέρει οθόνη 6 ιντσών (Mobile BRAVIA Engine, Super Vivid Mode), με ανάλυση 1080p, ενώ ως κεντρικό εγκέφαλο έναν 64-bit οκταπύρηνο (ΜΤ6755) από την MediaTek, πλαισιωμένος από 3GB κεντρικής μνήμης RAM και 16GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Μπορεί τα 16GB να ακούγονται λίγα, γι’ αυτό το λόγο η Sony προσφέρει δυνατότητα επέκτασης έως 200GB μέσω κάρτας μνήμης microSD. Από πλευράς διάρκειας το Xperia XA Ultra είναι άκρως αποδοτικό: 2 μέρες ενεργειακής ζωής, ενώ μάλιστα, με μόλις 10 λεπτά σε πρίζα ρεύματος αποκτούνται 5,5 ώρες φόρτισης.

Η εμπρόσθια κάμερα είναι των 21,5 MP με αισθητήρα Exmor RS, φλας, σταθεροποίηση εικόνας και δυνατότητα λήψης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Και τώρα φτάνουμε στο χαρακτηριστικό-διαμάντι του Xperia XA Ultra: την οπίσθια κάμερα. Η οπίσθια κάμερα αποδίδει φωτογραφίες, δηλαδή selfies, με ποιότητα στα 16 MegaPixel χάρη στον αισθητήρα Exmor R, επίσης η λήψεις γίνονται με αρκετά χαμηλό φωτισμό, ενώ η εκκίνηση της εφαρμογής για φωτογράφιση γίνεται σχεδόν ακαριαία, έτσι ώστε να μην χάσετε καμία αυθόρμητη στιγμή!

Τέλος, το Xperia XA Ultra «φοράει» το Λειτουργικό Σύστημα Google Android M και μπορεί να δεχτεί κάρτα SIM κλασικού μεγέθους, nano-SIM ή διπλή (dual) SIM. Η διάθεση του smartphone για εκπληκτικές selfies αναμένεται τους επόμενους μήνες.

Προδιαγραφές – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

image (1)

zougla.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *