exnet.gr
Τηλεφωνία
Φήμες λένε ότι θα δούμε το νέο iPhone 8 στις 12 Σεπτεμβρίου
25/08/2017

Συνοψίζοντας τα όσα ξέρουμε οι περισσότεροι από εμάς για την υπόθεση του νέου Apple iPhone 8, θα καταλήξουμε ομόφωνα πως η συσκευή θα εμφανιστεί επισήμως τον επόμενο μήνα και τα τελευταία νέα εμμένουν στην άποψη ότι θα είναι μια συσκευή με πολλές νέες αλλαγές, όπως την ύπαρξη ενός πάνελ οθόνης OLED. Μαζί θα δούμε στην ίδια εκδήλωση την ίδια ημέρα και τα iPhone 7s/7s Plus.

Tα δίκτυα κινητής στην Γαλλία όπως μας ενημερώνει το blog Mac4Ever, έλαβαν ειδοποίηση από την Apple πως η ανακοίνωση των νέων μοντέλων iPhones θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου, δηλαδή θα αποκαλυφθούν τα δύο αναβαθμισμένα iPhone 7s/iPhone 7s Plus και το iPhone 8.

To ενημερωτικό μήνυμα ήταν επίσημο, δεν έγινε τίποτα στα κρυφά γιατί η Apple ήθελε να προετοιμάσει τους παρόχους για να ξεκινήσουν απευθείας οι προ-παραγγελίες συσκευών και να έχουν το διαθέσιμο απόθεμα στις αποθήκες τους. Οπότε η εταιρεία θα πρέπει να ξεκινήσει τις προ-παραγγελίες για τα νέα μοντέλα της την ίδια εβδομάδα, πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, πριν από την επίσημη διάθεση των συσκευών στις πρώτες αγορές την επόμενη Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου!

Άρα είναι λογικό να υποθέσουμε πως την επόμενη εβδομάδα θα σταλούν και οι προσκλήσεις για το event σε εκπροσώπους του Τύπου.

 

Πηγή: techingreek.com

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *