exnet.gr
Διαδίκτυο
Έπεσε η Google – Εκτός λειτουργίας οι λογαριασμοί σε YouTube, Gmail κ.α.
16/12/2020

Φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης της λειτουργίας των Google Services, όμως τα προβλήματα παραμένουν. Στις παράπλευρες απώλειες συγκαταλέγεται και το Discord, το οποίο χρησιμοποιεί τους servers της Google. Στην επίσημη σελίδα του αναφέρει πως ερευνά το τεχνικό πρόβλημα και εργάζεται για την επίλυσή του.

Μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το Messenger και το Instagram προ ολίγων ημερών, ένας ακόμη κολοσσός του ίντερνετ λυγίζει εν μέσω της καραντίνας. Φαίνεται πως εδώ και αρκετή ώρα σε όλο τον κόσμο, οι υπηρεσίες της Google αντιμετωπίζουν σοβαρά τεχνικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, τα YouTube, Gmail, Drive, Maps και άλλες υπηρεσίες δεν είναι προσβάσιμες.

Εκατομμύρια αναφορές από όλο τον πλανήτη στο Downdetector επιβεβαιώνουν τα προβλήματα σύνδεσης. Εικάζεται πως η πηγή του προβλήματος βρίσκεται στα Google Accounts Services και έτσι όσοι είναι συνδεδεμένοι με τους Google λογαριασμούς τους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες.

Ήδη τα αντίστοιχα hashtags όπως #YouTubeDOWN έχουν γίνει trending στα κοινωνικά δίκτυα. Ακόμη η Google δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το πρόβλημα και αναμένονται να δοθούν εξηγήσεις.
unboxholics.com

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *