exnet.gr
Τηλεφωνία
Έρχονται αναδιπλούμενη κινητά από Oppo, vivo, Xiaomi και Google μέσα στο 2021!
17/12/2020

Σύμφωνα με τον Ross Young της DisplaySearch, μια καλή πηγή πληροφοριών σχετικά με την τεχνολογία οθόνης smartphone τους τελευταίους μήνες, το 2021 θα είναι μια υπέροχη χρονιά για τα πτυσσόμενα. Συγκεκριμένα, αυτό θα ισχύσει το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Τότε, λέει ο Young, θα δούμε αναδιπλούμενες συσκευές, από την Oppo, vivo, Xiaomi, καθώς και από την Google. Αυτό είναι πάνω στα αναμενόμενα Galaxy Z Fold3, Z Flip2 και Z Flip Lite της Samsung. Σε αυτό το σημείο, ο Young επιμένει ότι το πολύ φημολογούμενο Fold3 Lite δεν θα συμβεί, αλλά το «προσιτό πτυσσόμενο» θα είναι της ποικιλίας Flip. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

Επιστρέφοντας στις άλλες εταιρείες, ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Κινέζοι παίκτες συμμετέχουν στο παιχνίδι, αλλά η Google θα ξεκινήσει επίσης ένα πτυσσόμενο Pixel. Μεταξύ των τριών αυτών, οι Oppo, vivo και Xiaomi θα βγάλουν συνολικά τέσσερις αναδιπλούμενες συσκευές.

Διαφήμιση

Ενώ ο Young χρησιμοποιεί τη φράση “πτυσσόμενα smartphone”, πρέπει να αναρωτηθούμε αν αυτή η λίστα μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ένα κυλιόμενο μοντέλο, παρόμοιο με το Oppo X 2021 concept. Ή καλύτερα, ονειρευόμαστε αυτήν τη δυνατότητα εδώ. Ίσως μέσα σε ένα χρόνο η τεχνολογία να είναι αρκετά ώριμη για να τεθεί σε εφαρμογή η μαζική παραγωγή του. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε….

ΠΗΓΗ: https://itechnews.gr/2020/12/erchontai-anadiploymeni-kinita-apo-oppo-vivo-xiaomi-kai/

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *