exnet.gr
Τεχνολογίες
Αν παίξετε το Horizon Forbidden West η Sony θα φυτέψει ένα δέντρο εκ μέρους σας
21/02/2022

Βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από την κυκλοφορία του Horizon Forbidden West, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18 Φεβρουαρίου και έτσι η Sony ανακοίνωσε τώρα το «Play and Plant» πρόγραμμά της.

Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη οικολογική ενέργεια της εταιρίας, η οποία θα φυτέψει ένα δέντρο εκ μέρους κάθε παίκτη που θα τιμήσει τη νέα περιπέτεια της Aloy μέχρι και τις 25 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, θα συνεργαστεί με το Arbor Day Foundation, στηρίζοντας τρία εγχειρήματα αναδάσωσης στο Γουινσκόνσιν, στην Καλιφόρνια και στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίκτες για να συμμετέχουν είναι να…πιάσουν τα χειριστήρια. Αναλυτικότερα, για κάθε gamer που θα ξεκλειδώσει το “Reached the Daunt” trophy (το οποίο αποκτιέται μετά τον πρόλογο) η Sony θα φυτεύει ένα δέντρο, μέχρι ωσότου να ολοκληρωθούν τα τρία projects στις προαναφερθέντες περιοχές. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 288 χιλιάδες δέντρα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την οικολογική ενέργεια της εταιρίας πατώντας εδώ, καθώς και μέσα από τον player που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics για το Horizon Forbidden West, το οποίο επιμελήθηκε ο υπογράφων μαζί με τον Σάκη Κάρπα, πατώντας εδώ.
unboxholics.com

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *