exnet.gr
Τεχνολογίες
Αυτή είναι η νέα πτυχή της Google search σε smartphone
25/01/2021

Επίσης, σε tablet και άλλες κινητές συσκευές, η μηχανή αναζήτησης Google έχει νέο σχεδιασμό. Προσαρμόζεται στις τάσεις του 2021 με βελτιωμένη εμφάνιση, μοιράζεται λειτουργίες με το νέο Android με “φυσαλίδες” συγκεντρωμένων πληροφοριών.

Για τα μάτια μας, η πτυχή της αναζήτησης Google είναι απλούστερη. Οι αλλαγές ανακοινώθηκαν την Παρασκευή (22η ημέρα) και θα εφαρμοστούν σταδιακά από τον τεχνολογικό γίγαντα με ιδιαίτερη όρεξη για όλα τα είδη πληροφοριών.

Η πτυχή της αναζήτησης Google θα αλλάξει το 2021

Η αναζήτηση Google σε κινητές συσκευές θα επισημανθεί με “φυσαλίδες”.

Η νέα χρονιά ενέπνευσε την Google να εφαρμόσει αλλαγές στη μηχανή αναζήτησης ή, πιο συγκεκριμένα, την εμφάνισή της σε κινητές συσκευές. Από την σχεδιάστρια Eileen Cheng, πραγματοποιούνται μεγάλες αλλαγές σε smartphone και tablet.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση στο επίσημο ιστολόγιο της Google, τα νέα θα φτάσουν σταδιακά τις επόμενες ημέρες και σταδιακά. Πρόκειται για μια οπτική αλλαγή που θα επηρεάσει την εμφάνιση των αποτελεσμάτων αναζήτησης προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία του χρήστη.

Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να το απλοποιήσουμε λίγο, έτσι ώστε οι άνθρωποι να βρίσκουν πιο εύκολα αυτό που ψάχνουν. “Αναφέρεται στον υπεύθυνο σχεδιαστή. “Νομίζω ότι είναι πραγματικά αναζωογονητικό. Για μένα είναι μια ανάσα καθαρού αέρα. “Ο Τσενγκ προσθέτει.

Η νέα εμφάνιση της Αναζήτησης Google σε smartphone και tablet

αναζήτηση Google
Πληροφορίες “φυσαλίδες” με μεγαλύτερη έμφαση στο οπτικό περιεχόμενο.

Όπως κάθε οργανωτική προσπάθεια, έχουν προκύψει προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν. Η Αναζήτηση Google είναι μια πολύπλοκη προβολή πληροφοριών όπου προστίθενται δείκτες διαφόρων τύπων, από αποτελέσματα που εμφανίζονται σε κείμενο έως εικόνες και βίντεο.

“Δεν οργανώνουμε απλώς ιστοσελίδες, αλλά όλες τις πληροφορίες στον κόσμο.”Σχόλια Eileen. “Ξεκινήσαμε με την οργάνωση ιστοσελίδων, αλλά τώρα υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε πολλούς τύπους περιεχομένου και πληροφοριών που πρέπει πραγματικά να ταξινομήσουμε, ώστε να είναι δυνατή η παροχή καλών αποτελεσμάτων στους χρήστες. ” Το Google Designer προσθέτει.

READ  Το Trio του Samsung Galaxy S21 κυκλοφόρησε, είναι υποχρεωτικές προδιαγραφές …

Οι Πέντε Οδηγίες για το Νέο Google Design

αναζήτηση Google
Το Googley έχει στρογγυλεμένα σχήματα.

1. Επισημάνετε τις πληροφορίες. Η εταιρεία θέλει να δώσει περισσότερο χώρο και ευκαιρία για να λάμψει τα αποτελέσματα αναζήτησης. Έτσι οι άνθρωποι μπορούν να επικεντρωθούν στις πληροφορίες και όχι στα σχεδιαστικά στοιχεία. Απλοποίηση και αποσαφήνιση.

2. Κάντε ευκολότερη την ανάγνωση. Το μέγεθος της γραμματοσειράς θα είναι μεγαλύτερο και μεγαλύτερο Με έντονους. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα πιστεύει ότι το κείμενο θα είναι εύκολο και γρήγορο στην ανάγνωση, χωρίς περιττή απόσπαση της προσοχής και θα φέρει επίσης μεγαλύτερη συνέπεια στις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται στην αναζήτηση Google.

3. Περισσότερος χώρος αναπνοής. Τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται από την άκρη έως την τελική οθόνη και η χρήση της σκίασης θα ελαχιστοποιηθεί. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι ευκολότερο να βρείτε αυτό που θέλουμε άμεσα, παρέχοντας περισσότερο οπτικό χώρο για τις αναζητήσεις Google.

4. Κεντράρισμα περιεχομένου για καθοδήγηση της εμφάνισης. Μια άλλη αλλαγή που εφαρμόζεται στη νέα σχεδίαση για να κατευθύνει το μάτι του χρήστη είναι να τοποθετήσετε σημαντικές πληροφορίες στο κέντρο, αντί να χρησιμοποιήσετε φωτεινά χρώματα ή άλλα μέσα για να τραβήξετε την προσοχή.

5. Μάθετε πώς αισθάνεται το “Googley”. Η νέα σχεδίαση θα έχει πιο στρογγυλά στοιχεία, περισσότερη διασκέδαση και νεότητα. Κάτι πιο παρόμοιο με την κυκλική εμφάνιση του λογότυπου Google. Αυτή η έμπνευση θα είναι εμφανής στο σχεδιασμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Τέλος, η Google ανακοίνωσε ότι οι αλλαγές θα εφαρμοστούν σταδιακά.

ΠΗΓΗ

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *