exnet.gr
Τεχνολογία - Επιστήμη
Διαρροή για το Samsung Galaxy S21 δείχνει υποστήριξη S Pen αλλά χωρίς υποδοχή
15/12/2020

Υπάρχουν ακόμα πολλές πτυχές του Samsung Galaxy S21 που παραμένουν άγνωστες. Δεν θα ξέρουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το επερχόμενο τηλέφωνο μέχρι να αποκαλύψει επίσημα η Samsung. Η τελευταία πληροφορία για το Galaxy S21, ωστόσο, αποκαλύπτει μερικά ενδιαφέροντα νέα.

Σύμφωνα με το TechRadar, αναφέροντας το WinFuture, το Galaxy S21 πιθανότατα θα υποστηρίξει το S Pen. Ωστόσο, δεν θα υπάρχει ειδική υποδοχή, όπως η σειρά Galaxy Note. Οι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν το στυλό ξεχωριστά, καθώς και κάποιο έξτρα για την αποθήκευσή του.

Το WinFuture δεν μπορεί να επιβεβαιώσει εάν η σειρά Galaxy Note θα σταματήσει ή όχι , όπως φημολογείται από τις αρχές Δεκεμβρίου. Τουλάχιστον, φαίνεται ότι η υποστήριξη του S Pen θα είναι κάτι που θα διατηρηθεί, χωρίς χώρο αποθήκευσης στη συσκευή.

Το Galaxy S21 φέρεται να έρχεται σε διάφορα χρώματα και διαμορφώσεις μνήμης. Το βασικό S21 θα διατίθεται σε λευκό, ροζ, γκρι ή μοβ, ενώ το S21 Plus θα διατίθεται μόνο σε μαύρο, ασήμι ή μοβ. Επιπλέον, το S21 Ultra θα μειώσει ακόμη περισσότερο τις επιλογές χρωμάτων, σε μαύρο η ασημί.

Επιπλέον, το τηλέφωνο θα διαθέτει διάφορες διαμορφώσεις μνήμης, καθώς τα Galaxy S21 και S21 plus θα περιλαμβάνουν επιλογές 128 GB και 256 GB, με το S21 Ultra να προσφέρει μοντέλα 128 GB, 256 GB ή 512 GB.

Η Samsung δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, αλλά το Galaxy S21 φημολογείται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο.
gr.pcmag.com

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *