exnet.gr
Τεχνολογίες
Δύο νέες πολύ σημαντικές προσθήκες θα έρθουν σύντομα στο Twitter
26/02/2021
Twitter: Φέρνει Super Follows για να χρεώνεις τους followers, αλλά και Communities

Δύο νέες πολύ σημαντικές προσθήκες θα έρθουν σύντομα στο Twitter, με την εταιρεία να δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να χρεώνουν τους followers για να έχουν πρόσβαση σε έξτρα περιεχόμενο, καθώς και τη δυνατόττηα να δημιουργούν και να συμμετέχουν σε groups ειδικού ενδιαφέροντος.

Η πρώτη λειτουργία ονομάζεται Super Follows και ανάμεσα στο έξτρα περιεχόμενο που θα μπορεί να προσφέρει ο χρήστης στους followers τους θα είναι επιπλέον tweets, πρόσβαση σε κλειστό group, συνδρομή σε newsletter, κάποιο badge που επιβεβαιώνει την υποστήριξη που δίνει ένας follower σε κάποιον κλπ. Στη mockup εικόνα που δημοσίευσε η εταιρεία φαίνεται ότι ένας χρήστης χρεώνει $4.99 / μήνα στους Super Followers. Με αυτόν τον τρόπο οι δημιουργοί περιεχομένου και οι εκδότες θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια άμεση ροή χρηματοδότησης από τους followers τους εάν το επιθυμούν.

twitter-communities-mock.jpg

Η δεύτερη λειτουργία ονομάζεται Communities και θα θυμίζει τα Facebook Groups. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να συμμετέχουν σε groups συγκεκριμένου ενδιαφέροντος (π.χ. πολιτική, games, αθλητικά) έτσι ωστε να βλέπουν μόνο tweets σχετικά με το θέμα του group. Σαφέστατα μια καλή κίνηση προκειμένου να ενισχυθεί η αίσθηση της κοινότητας και στο Twitter.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ενσωματωθούν οι νέες λειτουργίες, αλλά πιθανότατα αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *