exnet.gr
Τεχνολογίες
Ζήσε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία με την LG LED Cinema
26/02/2021

 

lg led cinema display

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics διαθέτει μια ευρεία σειρά Digital Signage λύσεων, με καινοτόμες τεχνολογίες και μοναδικό σχεδιασμό. Ανάμεσά τους, βρίσκεται και η LG LED Cinema οθόνη (LAD033F), που έχει σχεδιαστεί ειδικά για κινηματογραφικές αίθουσες, προσφέροντας μια εκπληκτική εμπειρία θέασης. Χάρη στην έντονη αντίθεση που δημιουργείται από τα LED, οι οθόνες δημιουργούν βαθύ σκοτεινό φόντο στο περιεχόμενο, αποδίδοντας τέλεια κάθε λεπτομέρεια στην οθόνη.

Η συγκεκριμένη LED Cinema οθόνη έχει ήδη ενσωματωθεί σε μια κινηματογραφική αίθουσα στην Ταϊβάν σε συνεργασία με τον κορυφαίο όμιλο κινηματογράφου της χώρας, Showtime Cinemas, την πρώτη στην αγορά που αντικατέστησε πλήρως τον παραδοσιακό κινηματογραφικό προβολέα με την τεχνολογία LG LED Cinema. Με πλάτος 14 μέτρα και ύψος 7 μέτρων, αναπαράγει ρεαλιστικά, ζωντανά χρώματα με προδιαγραφές DCI-P3 και αληθινές 4K εικόνες.

Σε αντίθεση με τους τυπικούς projectors, η LG LED Cinema, λόγω των μεμονωμένων pixels, παρέχει φωτεινότητα με εξαιρετική ομοιομορφία σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης. Ακόμη, είναι συμβατή με το Dolby Media Server και το Dolby Atmos, αποδίδοντας εξαιρετική ποιότητα ήχου, ενώ έχει διάρκεια ζωής που φτάνει τις 100.000 ώρες, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος συντήρησης. Η προηγμένη τεχνολογία των λύσεων LG LED Cinema Display και Dolby εγγυώνται μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία με κορυφαία ποιότητα και προστιθέμενη αξία.
πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *