exnet.gr
Τεχνολογίες
Η σειρά Apple iPhone 12 θα κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου
29/05/2020

Σύμφωνα με νέα έκθεση της Cowen Investment Bank, η κυκλοφορία της σειράς iPhone 12 θα καθυστερήσει τουλάχιστον δύο μήνες και θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο αντί για το συνηθισμένο χρονικό πλαίσιο στα μέσα Σεπτεμβρίου. Προηγούμενες αναφορές υπολόγισαν καθυστέρηση 1 μηνός τόσο στα χρονοδιαγράμματα έναρξης όσο και στη μαζική παραγωγή λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Η νέα έκθεση προβλέπει επίσης μια συνδυασμένη παραγωγή 35 εκατομμυρίων μονάδων το 2ο τρίμηνο του 2020, η οποία θα είναι 13% χαμηλότερη από την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Ανεξάρτητα από την πραγματική ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 12, θα πρέπει να έχουμε 4 νέα μοντέλα, τα οποία θα υποστηρίζουν τη συνδεσιμότητα 5G και θα συνοδεύονται από πάνελ OLED με μικρότερες εγκοπές. Οι διαγώνιες οθόνης θα κυμαίνονται μεταξύ 5,4 και 6,7 ιντσών με δύο μοντέλα των 6,1 ιντσών η. Όσον αφορά το σχεδιασμό, περιμένουμε τετράγωνο περίβλημα που θα παραπέμπει στην εξωτερική μορφή του iPad Pro.

Περί του εσωτερικού μέρους, , η Apple αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του chipset A14 με βάση τη διαδικασία 5nm της TSMC. Η μνήμη RAM στα iPhone 5,4 και 6,1 ιντσών θα ξεκινήσει στα 4 GB, ενώ τα premium μοντέλα με διαστάσεις οθονών 6,1 και 6,7 ιντσών θα έχουν 6GB RAM και χώρο αποθήκευσης έως 512 GB. Υπάρχουν επίσης συζητήσεις για μια επιλογή με ROM 128 GB που αντικαθιστά την τρέχουσα παραλλαγή με τα 64GB.
techingreek.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *