exnet.gr
Τεχνολογίες
Asus: λανσάρει ένα σούπερ ακουστικό, μπαταρίας 45 ωρών
16/03/2021

Την Τετάρτη (10), με το σύνθημα “ROG για όσους τολμούν” (ROG για εκείνους που τολμούν), Άσος Πραγματοποίησε μια διαδικτυακή εκδήλωση για να ανακοινώσει το νέο κινητό της τηλέφωνο, The Rouge iPhone 5Αυτό έρχεται με αξιοσημείωτες βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, εκτός από το ότι έχει δύο επιλογές χρωμάτων. Και ενώ το μεγάλο αστέρι στην κυκλοφορία ήταν το σούπερ smartphone, υπήρχε επίσης χώρος για να μιλήσουμε ROG Strix GoΤο τελευταίο ακουστικό από την εταιρεία της Ταϊβάν, το οποίο διατίθεται σε 4 μοντέλα.

Εκτός από το σχεδιασμό, τα κύρια σημεία του οφείλονται στο εξωτερικό χαρακτηριστικό ακύρωσης θορύβου, τη συμβατότητα με PS5, Nintendo Switch, υπολογιστή και κινητά τηλέφωνα, καθώς και την εντυπωσιακή μπαταρία 45 ωρών. Από την πλευρά του παίκτη, αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω συμβατότητα γίνεται μέσω καλωδίου, διατηρώντας, στην περίπτωση της Sony, μια αποκλειστική ασύρματη επιλογή για τα προνομιακά ακουστικά.

a

Δείτε τα οφέλη

  • Η τεχνολογία Active Noise Cancelling (ANC) εξαλείφει τον θόρυβο περιβάλλοντος για να διασφαλίσει ότι οι εμπειρίες παιχνιδιών κοινοποιούνται οπουδήποτε.
  • Η προσαρμοσμένη τεχνολογία ήχου Qualcomm aptX προσφέρει ασύρματο ήχο χαμηλής καθυστέρησης υψηλής πιστότητας για ομαλή, απρόσκοπτη εμπειρία ακρόασης.
  • Το κορυφαίο στον κλάδο μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου ASUS AI (AI Mic) είναι κρυμμένο στα ακουστικά για καθαρή και διακριτική επικοινωνία ήχου στο παιχνίδι.
  • Ο απίστευτα ελαφρύς σχεδιασμός παρέχει εξαιρετική άνεση και μια προσαρτημένη θήκη μεταφοράς παρέχει φορητότητα και προστασία.
  • Η εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση παρέχει 5 ώρες χρήσης με μόλις 15 λεπτά φόρτισης, καθώς και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 45 ώρες για αδιάλειπτα παιχνίδια.
  • Οι αποκλειστικές σφραγισμένες κάμερες και οι οδηγοί ASUS Essence 40 mm παρέχουν απίστευτα πλούσιο και καθαρό ήχο με βαθιά μπάσα ενισχυμένα για μια καθηλωτική εμπειρία ήχου.
  • Η συνδεσιμότητα Bluetooth και ένα καλώδιο ήχου 3,5 mm σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά για παιχνίδια σε υπολογιστές, smartphone, PlayStation, Xbox και Nintendo Switch.
READ  Πώς να ξεκλειδώσετε και να αφαιρέσετε το flotsam από τη βόρεια και τη νότια προβλήτα – HITC

Λίστα μοντέλων και διαφορών:

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την επίσημη άφιξη των προϊόντων στη Βραζιλία, ούτε για τις τιμές τους.
πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *