exnet.gr
Τεχνολογίες
Η Bethesda για να διορθώσει το Fallout 76 ζήτησε βοήθεια από το Xbox
16/03/2021

Καλύτερα να μετατραπούν σε καλοί φίλοι

Διά μέσου Συνέντευξη Για να γιορτάσει την εξαγορά της ZeniMax / Bethesda από την Xbox, ο διευθύνων σύμβουλος της Bethesda Todd Howard το αποκάλυψε Το Xbox ζήτησε βοήθεια Για να διορθώσετε το Fallout 76, το οποίο είχε τη χειρότερη κυκλοφορία στο έπος.

Σύμφωνα με τον Howard, ήταν ο Phil Spencer πρωτόγονος Για να βοηθήσουμε την Bethesda να επιλύσει προβλήματα και ελλείψεις περιεχομένου στο Fallout 76, το τελευταίο παιχνίδι στο έπος Fallout. Ο Phil Spencer ήταν διαθέσιμος Συμβουλές ειναι Αφιερωμένη ομάδα Για να βοηθήσετε τη Bethesda να διορθώσει το Fallout 76. Δείτε τι είπε:

Όταν βγήκε το Fallout 76, συναντήσαμε πολλά προβλήματα … Απογοητεύσαμε πολλούς ανθρώπους και σας διαβεβαιώνω ότι κάναμε πολλά λάθη κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Και ένας από τους ανθρώπους που τηλεφώνησα ήταν ελέφαντας και είπα: “Υπάρχουν πολλά πράγματα που αντιμετωπίζουμε, ποια είναι η συμβουλή σας;”Σχολίασε και πρόσθεσε:

Με έφερε σε επαφή με μερικούς ανθρώπους στο Xbox που έβλεπαν όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια και έδειξαν τι είναι σημαντικό και τι όχι. Αυτό το είδος συμβουλών μας βοήθησε πραγματικά και τώρα βλέπω το Fallout 76 ως ένα από τα παιχνίδια που παίζονται περισσότερο στο Xbox.“Ολοκληρώθηκε.

a

Φαίνεται ότι ο Τοντ Χάουαρντ πήρε Α. Καλή βοήθεια Το Xbox to fix Fallout 76, το οποίο σύμφωνα με τον Howard, είναι πράγματι ένα από τα παιχνίδια Παίξτε Xbox περισσότεροΔιατίθεται στο Xbox Game Pass.

μπορείς εμείς Ακολουθήστε το αριθ YoutubeΚαι το Κελάδημα, Ίνσταγκραμ ή Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Facebook Για να μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα από Xbox, Microsoft και Windows 10.
πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *