exnet.gr
Τεχνολογίες
Η Epic Games ανακοίνωσε νέο Performance Mode που θα μπορούσε να βοηθήσει το παιχνίδι Fortnite στα παλιότεραgameplay on older PCs
17/12/2020

Η Epic Games έχει εκδώσει ένα νέο άλφα χαρακτηριστικό (δηλαδή πιο beta και από το beta) για το Fortnite, που μπορεί να βελτιώσει ορισμένες μετρήσεις για παλαιότερα συστήματα που τρέχουν αυτό το παιχνίδι. Για παράδειγμα, η εταιρεία εκτιμά ότι μπορεί να αυξήσει το ρυθμό καρέ για μια συσκευή με γραφικά AMD A10-5745M APU και Radeon HD 8610G σε 45 fps (σε σύγκριση με 18 fps χωρίς αυτό το νέο περισσότερο).

Epic Games announces a new Performance Mode that might benefit Fortnite gameplay on older PCs

Εναλλακτικά, ένας υπολογιστής με Core i5-8265U / UHD Graphics 620 θα μπορούσε να φτάσει έως και 61 fps με αυτήν τη λειτουργία απόδοσης, σε σύγκριση με 24 fps χωρίς αυτό. Ωστόσο, η νέα επιλογή απαιτεί ο υπολογιστής να διαθέτει 6 έως 8 GB μνήμης RAM στο παιχνίδι και να το τρέχει σε SSD.

Και πάλι, υπάρχει μια παγίδα σε αυτήν τη νέα λειτουργία. Αφαιρεί υφές υψηλής ανάλυσης από το παιχνίδι, το οποίο αντιπροσωπεύει περίπου 14 GB του συνολικού μεγέθους λήψης του. Χωρίς αυτά, το παιχνίδι λειτουργεί πιο ομαλά, αφού φυσικά είναι χωρίς λεπτομέρειες και εφέ υψηλής ποιότητας.

Διαφήμιση

Αυτή η νέα επιλογή είναι προσβάσιμη από το Fortnite’s Options στο Epic Games Launcher, και υπάρχει επίσης ως επιλογή στους τρόπους απόδοσης. Η Epic Games δείχνει ότι μπορεί να απενεργοποιηθεί και να ενεργοποιηθεί η επιλογή αυτή κατά την κρίση του χρήστη, αν και αυτό απαιτεί επανεκκίνηση του παιχνιδιού. Η Λειτουργία απόδοσης είναι διαθέσιμη μόνο για τις λειτουργίες Battle Royale ή Creative και θα πρέπει να είναι διαθέσιμη στους χρήστες υπολογιστών από τώρα.

ΠΗΓΗ: https://itechnews.gr/2020/12/i-epic-games-anakoinose-neo-performance-mode-poy/

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *