exnet.gr
Τεχνολογίες
Η Google ξεκίνησε το σταδιακό λανσάρισμα του dark mode για τη μηχανή αναζήτησης Google Search στα λειτουργικά συστήματα Windows 10 και macOS
11/02/2021
Google Search: Αποκτά dark mode και στα desktops

Η Google ξεκίνησε το σταδιακό λανσάρισμα του dark mode για τη μηχανή αναζήτησης Google Search στα λειτουργικά συστήματα Windows 10 και macOS, καθώς αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως τους έχει εμφανιστεί η ειδοποίηση για την ενεργοποίηση του.

Οι επιλογές είναι τρεις (Light, Dark, System Default) με την τελευταία να ρυθμίζει το θέμα ανάλογα με την προεπιλογή του λειτουργικού συστήματος. Η εμφάνιση είναι ίδια με αυτήν που βλέπουμε στις εφαρμογές της εταιρείας για το Android OS, δηλαδή ένα σκούρο γκρι φόντο και πιο “μαλακά” χρώματα για μια πιο ξεκούραστη εμπειρία.

google-search-dark-mode-prompt.jpg

Η Google δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την προσθήκη, παρόλα αυτά, επιβεβαιώνει ότι πραγματοποιεί εκτεταμένες δοκιμές. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσεις το dark mode στους chromium-based browsers με διάφορα extensions, αλλά υποθέτουμε ότι θα εμφανιστεί σύντομα σε όλους τους χρήστες, οπότε υπομονή.

google-search-dark-mode.jpg

πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *