exnet.gr
Τεχνολογίες
Η Microsoft προετοιμάζει τη μεγαλύτερη έκπληξη αφού ανακοίνωσε ότι τα Windows είναι ΠΙΣΩ
07/01/2021

Το “Independent” αποκάλυψε ότι η Microsoft σκοπεύει να επανασχεδιάσει το λειτουργικό της σύστημα “Windows”, το οποίο θα περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη οπτική ανανέωση των εμπειριών των Windows. Μια λίστα με πρόσφατα ανακοινωμένες θέσεις μηχανικής λογισμικού έχει δημοσιευτεί από την εταιρεία στην ομάδα εμπειριών χρηστών “Windows Core”. «Ως μέρος αυτής της ομάδας, συνεργαζόμαστε με την πιλοτική πλατφόρμα μας, το Surface και τους συνεργάτες παραγωγής μας για να συντονίσουμε και να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη οπτική ανασκόπηση των εμπειριών των Windows για να επισημάνουμε στους πελάτες μας ότι τα Windows έχουν επιστρέψει και για να διασφαλίσουν ότι τα Windows είναι η καλύτερη εμπειρία. λειτουργικό σύστημα για πελάτες. “

Ο Μπιλ Γκέιτς προετοιμάζει μια ολοκληρωμένη οπτική ανασκόπηση των «παραθύρων»

Σύμφωνα με το “Windows Latest”, οι αλλαγές στα “Windows 10” θα περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση του μενού “Έναρξη”, “Εξερεύνηση αρχείων” και ενσωματωμένες εφαρμογές για να τις καταστήσουν πιο μοντέρνες και να παρέχουν μια συνεπή διεπαφή χρήστη μεταξύ όλων των προγραμμάτων. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τη μετάβαση του υπολογιστή μεταξύ της λειτουργίας συσκευής. Το tablet είναι πιο ομαλό και μετατοπίζεται από μια ρύθμιση αφής και αφής σε χρήση βάσει αφής και αυτή η ενημέρωση θα επιτρέψει τη δημιουργία στοιχείων και τη συμπερίληψη σε έγγραφα που μπορούν στη συνέχεια να ενημερωθούν. επεξεργαστείτε ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το πού δημιουργούνται ή τον τρόπο κοινοποίησής τους.

Η Microsoft έχει εκθέσει μια επιστημονική πρέζα

Ο τεχνολογικός γίγαντας της Microsoft αναφέρει ότι οι ρώσοι κυβερνητικοί χάκερ έχουν εμπλακεί σε μια μεγάλης κλίμακας επίθεση στα κυβερνητικά δίκτυα των ΗΠΑ και στον ιδιωτικό τομέα και κατάφεραν να διεισδύσουν σε συστήματα Microsoft πιο βαθιά από ό, τι ήταν προηγουμένως γνωστό, επιτρέποντάς τους να έχουν πρόσβαση σε κώδικα και ενδεχομένως πολύτιμες πληροφορίες. Έβγαλε ακούσια ένα αρχείο ενημέρωσης κώδικα που χρησιμοποιείται από Ρώσους κατασκόπους. Ωστόσο, η Microsoft δεν διευκρίνισε τον τύπο των πληροφοριών στις οποίες έγινε πρόσβαση, και η εταιρεία είπε ότι ο εισβολέας παραβίασε τον λογαριασμό ενός υπαλλήλου μέσω του οποίου είδε τους κωδικούς και κάποιες πληροφορίες, σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας. Η “Microsoft” αποκάλυψε πριν από δύο εβδομάδες ότι είχε ανακαλύψει κακόβουλο λογισμικό στο σύστημά της, αναφερόμενη στη διόρθωση ενός προγράμματος στο “SolarWinds” που οι Ρώσοι χειρίστηκαν για να επιτύχουν τους στόχους. Αξιωματούχοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ δήλωσαν ότι η απλή λήψη μιας ενημέρωσης λογισμικού δεν είναι χάκετ, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρόσβαση στον κώδικα είναι επικίνδυνη.

ΠΗΓΗ: https://vidcase.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *