exnet.gr
Τεχνολογίες
Η Samsung βελτιώνει το Galaxy Watch4 για να καταπολεμήσει το Apple Watch Series 7 με μια νέα ενημέρωση
02/11/2021

Μια νέα ενημέρωση για το Samsung Galaxy Watch4 κυκλοφορεί τώρα στους χρήστες στις ΗΠΑ, την Ολλανδία και μερικές άλλες περιοχές σε όλο τον κόσμο. Η ενημέρωση στοχεύει στην αντιμετώπιση ορισμένων από τα μεγαλύτερα παράπονα σχετικά με την τελευταία προσφορά WearOS της Samsung. Για παράδειγμα, στην ανασκόπησή μας για το Galaxy Watch4 LTE, σημειώσαμε ότι η μέτρηση του καρδιακού ρυθμού και η μέτρηση κορεσμού οξυγόνου στο αίμα δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο. Με την ενημέρωση Νοεμβρίου, η Samsung προσφέρει έναν νέο αλγόριθμο παρακολούθησης καρδιακού παλμού για τη βελτίωση της ακρίβειας της μέτρησης HR.

Η ενημέρωση φέρνει επίσης νέες προσόψεις ρολογιού και τη δυνατότητα επαναφοράς της σειράς και των ρυθμίσεων των προφορτωμένων προσόψεων ρολογιού μετά από επαναφορά. Το Fall Detection λαμβάνει επίσης ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα, καθώς η ενημέρωση προσθέτει μια επιλογή ευαισθησίας στο Samsung Health. Τώρα, μπορείτε να προσαρμόσετε την ευαισθησία κίνησης στην οποία ενεργοποιείται η ανίχνευση πτώσης. Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Νοεμβρίου κυκλοφορεί επίσης ως μέρος της αναβάθμισης. Τέλος, το Galaxy Watch 4 αποκτά επίσης μια νέα χειρονομία για γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές και λειτουργίες.

Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις

Η Samsung κυκλοφορεί μικρές ενημερώσεις λειτουργιών και διορθώσεις σταθερότητας από την κυκλοφορία του Watch4. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση κώδικα όχι μόνο φέρνει μερικές μικρές διορθώσεις, αλλά αντιμετωπίζει επίσης μεγάλα ζητήματα, καθιστώντας το Galaxy Watch4 άξιο ανταγωνιστή της σειράς 7 της Apple Watch με καλές κριτικές.
itechnews.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *