exnet.gr
Τηλεφωνία
Η Samsung επιβεβαίωσε επίσημα την εκδήλωση Galaxy S21 στις 14 Ιανουαρίου
05/01/2021

Η Samsung θα ανακοινώσει επίσημα μια νέα σειρά ναυαρχίδων Galaxy, που φημολογείται ότι είναι τα Galaxy S21, S21 Plus και S21 Ultra – στις 14 Ιανουαρίου, η εταιρεία επιβεβαίωσε με προσκλήσεις για τη νέα εκδήλωση Galaxy Unopened. Σλόγκαν: “Καλώς ήλθατε στο καθημερινό έπος.” Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7.00 PT / 10.00 ET.

Η εταιρεία αναμένεται να δημοσιεύσει Τρία νέα smartphone στην εκδήλωση, Κληρονόμος της σειράς Galaxy S20 του περασμένου έτους: κατάλληλα τηλέφωνα S21 και S21 Plus (θα πρέπει να είναι σε μεγάλο βαθμό το ίδιο μέγεθος) και S21 Ultra premium, με το αντίστοιχο 2020, το οποίο προσφέρει καλύτερες προδιαγραφές και κάμερες, όπως καμπύλη οθόνη Θήκη γραφικών Samsung S-Pen.

Το συμβάν που μπορείτε να παρακολουθήσετε στην κορυφή αυτής της ανάρτησης δεν έχει πολλά να συλλέξει από το ενοχλητικό βίντεο, μόλις εμφανίζεται Μονάδα κάμερας Galaxy S21 Επιπλέει σε έναν διαφανή κύβο. Ωστόσο, φαίνεται ότι έχουν ήδη παραλείψει σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες αυτών των νέων τηλεφώνων, συμπεριλαμβανομένων σαφών κινούμενων εικόνων GIF σχετικά με το πώς θα πρέπει να μοιάζουν αυτές οι ενότητες:


Εικόνα: Android αστυνομία

Βρείτε συνδέσμους για μερικές προηγούμενες φήμες και διαρροές σχετικά με το Galaxy S21 παρακάτω:

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *