exnet.gr
Τεχνολογίες
Ισχύει!? Η TCL κατασκοπεύει μέσω των τηλεοράσεων της λένε οι Αμερικανοί!
29/12/2020

Η TCL είναι ένα ολοένα και πιο δημοφιλές όνομα σε μεγάλες οθόνες, αν και κάνει επίσης και τηλέφωνα όπως και συσκευές ευέλικτης οθόνης. Συνήθως συνδέεται με την αγορά της μητρικής της Κίνας, αν και πρόσφατα εισέβαλε στις ΗΠΑ με τις τηλεοράσεις Roku και Android. Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ είναι τώρα η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η επιτυχία μπορεί τώρα να απειλείται, με νέες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης που ισχυρίζονται ότι ο ΚΑΕ έχει «φυτέψει παραθυράκια-backdoors» σε μονάδες μεγάλου μεγέθους που προορίζονται για τους Αμερικανούς συνεργάτες πωλήσεών της (που περιλαμβάνουν το Best Buy). Ωστόσο, η TCL αρνείται αυτούς τους ισχυρισμούς.

Υποστηρίζει επίσης ότι συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους, πρότυπα, απαιτήσεις και οδηγίες για τη διανομή τηλεοράσεων σε όλες τις ΗΠΑ και ότι το μόνο λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στα σχετικά προϊόντα προέρχεται από τους συνεργάτες του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Google).

Οι προμηθευτές της TCL περιλαμβάνουν τις κινεζικές εταιρείες HKC και China Electronics Panda Crystal Technology, καθώς και την Innolux και την AU Optronics, οι οποίες είναι επιχειρήσεις της Ταϊβάν. Ωστόσο, έχει επίσης μια δική του πηγή πίνακα στο TCL-CSOT.

Όπως συμβαίνει με πολλές εταιρείες σε παρόμοιες βιομηχανίες, η TCL σημείωσε αύξηση των πωλήσεων τηλεόρασης το 2020, με τις πωλήσεις τρίτου τριμήνου να αυξάνονται κατά 49,7% από έτος σε έτος. Οι πωλήσεις της το ίδιο έτος συνολικά αυξήθηκαν μέχρι στιγμής κατά 14,4% σε σύγκριση με τα πρώτα 3 τρίμηνα του 2019.

ΠΗΓΗ: https://itechnews.gr/2020/12/ischyei-i-tcl-kataskopeyei-meso-ton-tileoraseon-tis/

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *