exnet.gr
Τεχνολογίες
Μάθε τα πάντα για τα Samsung Galaxy Buds 2 των 150€, πριν την παρουσίαση
04/08/2021

Στο Galaxy Unpacked event που θα κάνει η Samsung στις 11 Αυγούστου θα λανσάρει πολλά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων δύο νέων foldable smartphones, δύο νέων smartwatches, και των Galaxy Buds 2. Τα leaks τα ακουστικά, όπως και για όλες τις υπόλοιπες συσκευές είναι μαζικά, αλλά σήμερα έχουμε στα χέρια μας όλα τα χαρακτηριστικά τους.

Το design το ξέρουμε εδώ και καιρό και το έχει επιβεβαιώσει η εταιρεία, γιατί αναγκάζει συνέχεια τους leaker να κατεβάζουν τα renders που δημοσιεύουν. Από εκεί και πέρα, τα Buds 2 υποστηρίζουν Bluetooth 5.2, active noise cancellation και ambient mode, έχουν 3 μικρόφωνα ανά ακουστικό, υποστηρίζουν φόρτισης Qi για τη θήκη, και έχουν λάβει πιστοποίηση IPX7.

Η μπαταρία των Samsung Galaxy Buds 2 έχει αυτονομία 5 ώρες με το ANC ενεργοποιημένο και 8 ώρες με το ANC απενεργοποιημένο και η θήκη προσθέτει 13 ώρες αυτονομία με ANC και 20 ώρες χωρίς ANC.

Κάθε ακουστικό έχει μπαταρία 61mAh και η χωρητικότητα της θήκης είναι 472mAh. Με μόλις 5 λεπτά φόρτιση τα ακουστικά αναπληρώνουν αρκετή μπαταρία για 55 λεπτά αυτονομία. Σε κάθε ακουστικό υπάρχουν δύο drivers, ένα “woofer” 11mm, και ένα “tweeter” 6.5mm. Η τιμή έχει αποκαλυφθεί στα 150 ευρώ.
techmaniacs.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *