exnet.gr
Αρχική
“Νέα ζωή” για τη θρυλική ναυαρχίδα της Samsung πριν από 10 χρόνια
22/12/2020

Αυτός Galaxy SII κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2011 ως το δεύτερο ναυαρχίδα από την οικογένεια Samsung Galaxy S, αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο αναγνωρισμένα παγκοσμίως. Το θρυλικό smartphone επέστρεψε στις ειδήσεις στα μέσα του 2020, ευχαριστώ έχετε λάβει την τελευταία έκδοση του Android, σχεδόν δέκα χρόνια μετά την προσγείωση στην αγορά.

Η ενημέρωση στο Android 11 του Galaxy SII δεν ήταν επίσημη, φυσικά, αλλά κοινότητα προγραμματιστών μετέφερε αυτήν την έκδοση του Android σε ROM LineageOSΔιάδοχος ROM CyanogenModκαι δημιούργησε ένα ανεπίσημο ROM για το θρυλικό smartphone Samsung.

Ένα επίτευγμα στην ανάπτυξη και υποστήριξη λογισμικού

Έτσι Το Galaxy SII, ένα smartphone σχεδόν 10 ετών, έλαβε Android 11, η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Είναι ακριβώς το LineageOS 18.1 ROM για το μοντέλο Galaxy SII GT-I9100, το οποίο επιτρέπει σχεδόν πλήρη χρήση της συσκευής: όλους τους αισθητήρες, συνδεσιμότητα Bluetooth και Wi-Fi και την κάμερα. Ωστόσο, παρόλο που σας επιτρέπει να λαμβάνετε κλήσεις, δεν μπορεί να γίνει κλήση από το κινητό σας τηλέφωνο.

Samsung Galaxy S2 Lineage Το Android 11

Ωστόσο, οι προγραμματιστές που είναι υπεύθυνοι για αυτό το έργο αναφέρουν ότι είναι ένα Alpha ROM με πολλά κατσαρίδες Δεν προορίζεται για καθημερινή χρήση, ειδικά σε smartphone με σχεδόν 10 χρόνια ζωής.

Το Galaxy SII κυκλοφόρησε στην αγορά με Android 2.3.4 Gingerbread και τα επόμενα χρόνια ενημερώθηκε σε Android 4.1 Jelly Bean. Αλλά τώρα, λίγα χρόνια μετά την “εγκατάλειψή του”, οι προγραμματιστές κατάφεραν να του δώσουν μια “δεύτερη ζωή” με ένα Φοράω από το Android 11, επομένως, αυτό θεωρείται ένα σημαντικό επίτευγμα όσον αφορά την ανάπτυξη και υποστήριξη λογισμικού. Όσοι ενδιαφέρονται (και νοσταλγικοί) που θέλουν να δουν το Android 11 να τρέχει στο παλιό τους Galaxy SII, μπορούν ακολουθήστε τη διαδικασία για να τον φτιάξω.

Το εξώφυλλο – Flickr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *