exnet.gr
Τεχνολογίες
Νέο Sony Xperia compact smartphone αναμένεται μέσα στο 2021;
25/01/2021

Η Sony ήταν η μοναδική εταιρεία που μεχρι πριν απο μερικά χρόνια παρουσίαζε compact Android smartphones με πανίσχυρα για την εποχή τεχνικά χαρακτηριστικά. Όποιος δεν ήθελε “παντόφλα” για κινητό κοιτούσε και προς τη σειρά Xperia Compact που περιελάμβανε ένα μοντέλο κάθε χρόνο με οθόνη 4.1″ οπως το Z1 Compact, 4.6″ όπως το XZ1 Compact και 5″ όπως το XZ2 Compact.

Μεγάλωναν σε μέγεθος οθόνης και αυτά όμως πάντα παρέμεναν μικρότερα από το trend κάθε εποχής. Πρέπει όμως να έχουν περάσει 2-3 χρόνια από το τελευταίο μοντέλο της σειράς Xperia Compact και σήμερα μαθαίνουμε ότι η Sony Mobile ίσως έχει στα σκαριά ένα νέο μοντέλο και συγκεκριμένα με οθόνη 5.5 ιντσών και διαστάσεις 140×68.9×8.9 χλστ.

Φαίνεται ότι το iPhone 12 mini με οθόνη 5.4 ιντσών επανέφερε στο προσκήνιο τα compact κινητά και αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον των φίλων της τεχνολογίας για αυτά τα μικρά και ταυτόχρονα ισχυρά smartphones που τόσο έχουν λείψει σε κάποιους.

Στο poll του Σαββατοκύριακου σας ζητήσαμε να μας πείτε ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε κινητό και μόλις ένα 11% απάντησε μεταξύ 5.1″-5″. Ένας στους δέκα προτιμάτε μικρό κινητό, μικρό το ποσοστό σε σχέση με το 63″ συνολικά που προτιμούν οθόνη 6.1″ με έως και πάνω από 6.5 ίντσες οθόνη, μετρήσιμο πάντως.

Νέο Xperia Compact

Το νέο Xperia Compact που λέγεται ότι θα ανακοινωθεί Φεβρουάριο – Μάρτιο θα έχει οθόνη 5.5″ με Sefie camera 8 Megapixel, διπλή κάμερα με την μια από αυτή να είναι 13 Megapxel, επεξεργαστή Snapdragon 775G (άλλες εποχές θα ήταν μάλλον ο 865), έξοδο ακουστικών 3.5 χλστ., υποδοχή σύνδεσης USB Type-C και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στο power button στο πλάι. Περιμένουμε να δούμε αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν.

ΠΗΓΗ

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *