exnet.gr
Social Media
Οι βιντεοκλήσεις έρχονται στο Twitter
16/12/2020

Οι βιντεοκλήσεις έχουν σταδιακά κάνει την εμφάνισή τους σε όλα τα social media και τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και τόσο καιρό το Twitter είναι έξω από αυτόν το χορό. Μία πρόσφατη εξαγορά του όμως ίσως να σηματοδοτεί τα πρώτα βήματα της εταιρίας προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το Twitter εξαγόρασε την Squad, μία εταιρία που εξειδικεύεται σε βιντεοκλήσεις και screen sharing. Μάλιστα η εξαγορά της Squad σημαίνει ταυτόχρονα το κλείσιμο της εταιρίας και την απορρόφησή της από το Twitter, όπως εξήγησε η συνιδρύτρια σε post στο Medium.

Είμαι ενθουσιασμένη να ανακοινώσω πως το Twitter απέκτησε τη Squad! Η ομάδα θα απορροφηθεί από το Twitter για να διευρύνει το εύρος των συνομιλιών που μπορούν να έχουν οι άνθρωποι σε αυτήν την υπηρεσία. Συγκεκριμένα θα φέρουμε την τεχνογνωσία μας σε ήχο και βίντεο στο χώρο της δημιουργίας και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε νέους τρόπους που θα επιτρέπουν τις διασκεδαστικές, με νόημα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Αν και δεν υπάρχει ξεκάθαρη ανακοίνωση περί βιντεοκλήσεων στο Twitter, η εξειδίκευση της Squad και οι δηλώσεις της συνιδρύτριας του μας κάνει να αναμένουμε τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων στο Twitter σύντομα.
unboxholics.com

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *