exnet.gr
Τεχνολογίες
Οι υπολογιστές είναι ανώτεροι από τα MacBooks [vídeo]
22/03/2021

Η Intel έχει δεσμευτεί σίγουρα να δείξει τη δύναμή της έναντι του εξοπλισμού της Apple. Δεν είναι πλέον η πρώτη φορά που ο κατασκευαστής κοροϊδεύει τον ανταγωνιστή και τα προϊόντα του.

Τώρα η τελευταία κίνηση είναι ότι η Intel χλευάζει το εμπορικό σήμα της Apple δείχνοντας ότι οι υπολογιστές είναι καλύτεροι από τα MacBooks

Στις αρχές Φεβρουαρίου, η Intel άρχισε να θέλει να δείξει ότι τα προϊόντα της ήταν καλύτερα από αυτά της Apple. Το πρώτο από τον κατασκευαστή Είπε Ο επεξεργαστής Core i7-1185G7 ήταν 6 φορές πιο γρήγορος από τον επεξεργαστή Apple M1. Επιπρόσθετα, εμφανίζομαι Τι δεν μπορούν να κάνουν οι χρήστες σε Mac με το M1.

Έτσι, ο κατασκευαστής ξεκίνησε να κάνει περισσότερες συγκρίσεις που τώρα αρχίζουν να εμφανίζονται.

Η Intel απολαμβάνει την Apple και αποδεικνύεται ότι οι υπολογιστές είναι καλύτεροι από τα MacBooks

Η Intel δημοσιεύτηκε το Επίσημο κανάλι YouTube Μερικά σύντομα βίντεο στα οποία οι υπολογιστές που βασίζονται σε Intel συγκρίνονται με MacBooks. Όπως ήταν αναμενόμενο, το συμπέρασμα είναι ότι οι υπολογιστές είναι ανώτεροι από τους υπολογιστές της Apple.

Στην ανακοίνωση παρακολούθησαν ο Justin Long, ο οποίος ο ίδιος έκανε εκστρατεία για την Apple. Ο ηθοποιός καλείται στα βίντεο ως κοινός χρήστης συγκρίνοντας τις δυνατότητες του υπολογιστή και του MacBook.

a

Ένα από τα σημεία που τονίζονται είναι η χρωματική ποικιλομορφία και ο σχεδιασμός των υπολογιστών, ενώ το MacBook είναι «πάντα το ίδιο».

Σε ένα άλλο βίντεο, ο ηθοποιός παίζει με έναν υπολογιστή και δείχνει πόσο εύκολο είναι να το μετατρέψετε σε tablet. Αντίθετα, στην περίπτωση της Apple, θα πρέπει να έχουμε MacBook, καθώς και iPad και όλα τα άλλα αξεσουάρ.

Η Intel επιδεικνύει επίσης την ευελιξία των οθονών αφής του υπολογιστή σε σύγκριση με το πλάτος των υπολογιστών Mac.

Ο κατασκευαστής προχωρά περαιτέρω και εξηγεί ότι είναι δυνατή η σύνδεση τριών οθονών σε υπολογιστή Intel, ενώ σε MacBooks μπορεί να συνδεθεί μόνο μία.

Τέλος, το μέρος του παιχνιδιού είναι επίσης ένα θέμα που καλύπτεται. Ο ηθοποιός εξηγεί ότι ο πραγματικός παίκτης χρησιμοποιεί τον υπολογιστή, όπου μπορεί να παίξει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Για το MacBook, ωστόσο, δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους παίκτες.

Δεν υπάρχουν ακόμη αντιδράσεις από την Apple σε αυτές τις λεπτές προκλήσεις εκ μέρους της Intel.

PC ή Mac: Ποια είναι η επιλογή σας;

πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *