exnet.gr
Τεχνολογίες
Οι φήμες θέλουν να δούμε το πρώτο αυτοκίνητο από την Apple σε λιγότερο από χρόνο!
22/12/2020

Σε μια εποχή που πολλά προϊόντα καθυστερούν λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας ή άλλων λόγων, είναι υπέροχο να δούμε ότι ένα έργο τόσο φιλόδοξο όσο το επερχόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple, θα μπορούσε να παρουσιαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ωστόσο, όλα είναι ακόμα στο στάδιο της φήμης προς το παρόν, οπότε αν σκοπεύατε να αποκτήσετε ένα Tesla πριν από το τέλος του 2021, πιθανότατα θα πρέπει να συνεχίσετε με αυτό το σχέδιο.

Ανώνυμα στελέχη σε διάφορες εταιρείες παραγωγής της Ταϊβάν, μίλησαν στο τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Economic Daily News (αναφέρθηκε από την MacRumors), όπου και αποκάλυψαν ότι η παραγωγή εξαρτημάτων για τα επερχόμενα οχήματα θα πιάσει μεγαλύτερη ταχύτητα το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Οι ίδιες πηγές αποκάλυψαν επίσης ότι η Apple ήδη δοκιμάζει δεκάδες πρωτότυπα στην Καλιφόρνια. Δεδομένου ότι η Apple έλαβε άδεια για τη δοκιμή αυτοκινούμενων οχημάτων στην Καλιφόρνια το 2017 και εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί ένα Lexus SUV με εξοπλισμό LiDAR τον ίδιο χρόνο, δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε τις πρώτες λήψεις του επερχόμενου ηλεκτρικού οχήματος τους επόμενους μήνες.

Προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι το έτος κυκλοφορίας του Apple Car θα είναι 2023, 2024 ή 2025. Τώρα, φαίνεται ότι η Apple στοχεύει στην κυκλοφορία του, τον Σεπτέμβριο του 2021 ή τουλάχιστον μια προεπισκόπηση ενός λειτουργικού πρωτοτύπου πριν από την κυκλοφορία του επίσημα στην αγορά, το 2022 ή το 2023. Προφανώς, πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν μέχρι τότε, αλλά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε επιτέλους έναν άξιο ανταγωνιστή του Tesla να ανεβαίνει.

Διαφήμιση

ΠΗΓΗ: https://itechnews.gr/2020/12/oi-fimes-theloyn-na-doyme-to-proto-aytokinito/

 

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *