exnet.gr
Τεχνολογίες
Που κατασκευάζεται το Samsung smartphone σου! Δεν είναι εκεί που νομίζεις!
02/11/2021

Έχεις αναρωτηθεί που μπορεί να κατασκευάζεται το Samsung smartphone σου; Στο άρθρο κάνουμε μια σύντομη αναφορά στις χώρες που έχει δραστηριότητες παραγωγής και διευκρινίζουμε την παραπλάνηση που υπάρχει με το θέμα original συσκευής.

Η εταιρεία έχει σταματήσει τη κατασκευή συσκευών στη Κίνα, λόγω της σημαντικής πτώσης του μεριδίου αγοράς της στη χώρα αυτή, είχε δυο τα οποία έκλεισε φέτος. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με το Βιετνάμ, όπου η Samsung κατασκευάζει τα περισσότερα τηλέφωνά της στη χώρα αυτή. Το εργοαστάσιο, το οποίο βρίσκεται στην επαρχία Thai Nguyen του Βιετνάμ, σύντομα θα επεκταθεί με ακόμη ένα ακριβώς δίπλα του για να αυξηθούν οι δυνατότητες της Samsung. Τα ήδη υπάρχοντα εργοαστάσια παράγουν 120 εκατομμύρια μονάδες το χρόνο που καταλήγουν σε αγορές όπως η Αμερική και η Ευρώπη.

Η Ινδία, αποτελεί στη πράξη το μεγαλύτερο εργοστάσιο της Samsung, το οποίο λόγω των δασμών εισαγωγής που εφαρμόζει η χώρα αυτή, της είναι αναγκαίο για να καλύψει την απίστευτα σημαντική συτή αγορά και για να ανταγωνιστεί στη τιμή με άλλους κατασκευαστές. Πάντως smartphones της Samsung από την Ινδία εξάγονται και σε άλλες αγορές. Στη Ν.Κορέα, η Samsung κατασκευάζει smartphones κυρίως για την αγορά εκείνη, στην Βραζιλία καλύπτει τη ζήτηση για την Λατινική Αμερική, ενώ στην Ινδονησία κατασκευάζει περίπου 800.000 μονάδες κάθε χρόνο.

Και μια σημαντική διευκρίνηση: Δεν παίζει ρόλο που κατασκευάζεται ένα smartphone για να θεωρηθεί γνήσια συσκευή Samsung. Γιατί όπως εξηγήσαμε παντού εφαρμόζεται η ίδια πολιτική ποιότητας.
techmaniacs.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *