exnet.gr
Τεχνολογίες
Στις αρχές Μαρτίου η αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικών γιά το νέο smartphone Realme GT
18/02/2021

Στις 4 Μαρτίου έρχεται επισήμως το Realme GT σε ταχύτητες 5G

Στις αρχές Μαρτίου είναι προγραμματισμένη στην Κίνα η επίσημη αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικών του Realme GT. Το νέο smartphone της εταιρείας θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 888 και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Realme GT 5G, εκτός από το γεγονός ότι θα είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888. Είναι εμφανές ότι εδώ γίνεται λόγος για τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, η οποία θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία από την Κίνα.

Μέχρι τώρα έχει σημειωθεί ότι το Realme GT 5G θα έχει μνήμη RAM 12 GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB, οθόνη με συχνότητα 120 Hz και πολύ ταχεία φόρτιση UltraDart στα 125W. Εννοείται ότι το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android 11.

Πολλές είναι οι πηγές που συμφωνούν ότι το Realme GT 5G δεν θα περιοριστεί μόνο στην κινέζικη αγορά, αλλά θα έχει διεθνή καριέρα και μάλιστα εκτιμάται ότι θα γίνει διαθέσιμο σε αρκετά ανταγωνιστική τιμή, κάτι που χαρακτηρίζει, ούτως ή άλλως, τα smartphones της Realme.
πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *