exnet.gr
Τεχνολογίες
Τα νέα που θα λάβει το Telegram για την επόμενη κυκλοφορία
24/02/2021

Το τηλεγράφημα έχει αναπτυχθεί σαν μερικές εφαρμογές. Εκμεταλλεύτηκε τα δεινά του WhatsApp και γρήγορα έγινε αναφορά στον τομέα των υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων. Φυσικά, δεν κοιμόταν στις δάφνες του και έδειχνε συχνά νέα.

Αυτές οι βελτιώσεις και νέες δυνατότητες και βελτιώσεις εμφανίστηκαν με γρήγορο τρόπο, προκειμένου να παρέχουν το καλύτερο για τους χρήστες. Τώρα, και ακόμα και οι δοκιμές, το Telegram 6 έδειξε νέα ότι προετοιμάζεται πολύ σύντομα. Για άλλη μια φορά, η βελτίωση είναι ο απώτερος στόχος.

Τα νέα που θα λάβει το Telegram

Όλες οι βελτιώσεις που έχουν εισαχθεί τώρα αποτελούν μέρος των εξελίξεων που προετοιμάζει το Telegram για την έκδοση 7.5.0. Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτήν την εφαρμογή, αλλά ήδη αξιολογείται από όλους όσοι χρησιμοποιούν την έκδοση beta αυτής της εφαρμογής.

Νέα Ξεκίνησε Επικεντρώνεται στην κοινή χρήση, ειδικά στις ομάδες στις οποίες συμμετέχουν οι χρήστες. Υπήρχαν πάντα σύνδεσμοι προσβασιμότητας, αλλά τώρα υπάρχουν νέα. Κάτι που όλοι χρησιμοποιήσαμε έγινε εκεί. Μιλώντας για τους κωδικούς QR, είναι εύκολο να στείλετε και να διαβάσετε.

a

Πολλές άλλες βελτιώσεις για ομάδες

Αλλά αυτή η καινοτομία δεν τελειώνει εκεί. Αυτοί οι ίδιοι σύνδεσμοι μπορούν τώρα να ελέγχονται πιο προσεκτικά. Τώρα είναι δυνατό να προσδιοριστεί πότε ενεργοποιούνται αυτοί οι σύνδεσμοι καθώς και πόσο συχνά θα έχετε πρόσβαση στους συνδέσμους. Αυτές οι δύο τιμές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί στο Telegram.

Μια άλλη καινοτομία που έρχεται σε ομάδες είναι η δυνατότητα αναγνώρισης του αποκλεισμού των μηνυμάτων σε ομάδες. Αυτά τα μηνύματα μπορούν να διαγραφούν γρήγορα αυτόματα χωρίς την ανάγκη παρέμβασης του χρήστη.

Όλα έρχονται σύντομα στη νέα έκδοση

Όσον αφορά τις γραφικές καινοτομίες, το Telegram αποφάσισε να αγκαλιάσει τα εργαλεία. Έτσι, για την αρχική οθόνη του Android, μπορούμε τώρα να έχουμε αυτά τα στοιχεία, μαζί με τις αγαπημένες μας επαφές ή ομάδες. Έτσι, ήταν σε γρήγορη απόσταση επικοινωνίας.

Εκεί, για να τερματίσω δύο επιπλέον ιστορίες για τηλεγράφημα. Μιλάμε για ροές, έναν τρόπο φιλοξενίας περισσότερων από 200.000 χρηστών, που μπορούν να δημιουργηθούν αυτήν τη στιγμή. Έχει επίσης βελτιωθεί η αναφορά προβλημάτων και κακοποίησης. Σύντομα αυτές οι ειδήσεις θα γίνουν πραγματικότητα στο Telegram, για να γίνει ακόμη καλύτερη.

πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *