exnet.gr
Τεχνολογίες
Τα Windows 10 αποκτούν Auto HDR
18/03/2021

 

Τα Windows 10 αποκτούν Auto HDR και αναβαθμισμένο Virtual Desktop

Το επόμενο update των Windows 10 εκτιμάται ότι θα φέρει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Μία από αυτές είναι η λειτουργία Auto HDR, αλλά και η δυνατότητα ρύθμισης των Virtual Desktops.

Το Auto HDR που θα έρθει στα Windows 10 είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι διαθέσιμο στο Xbox, με τουλάχιστον 1000 τίτλους παιχνιδιών να μπορούν να το υποστηρίζουν πλέον στα Windows PC. Απαιτείται μία συμβατή οθόνη, αλλά το οπτικό αποτέλεσμα εκτιμάται ότι θα δικαιώσει όσους το χρησιμοποιήσουν για το gaming στο PC τους.

Ένα άλλο στοιχείο που περιμένουμε είναι η δυνατότητα ρύθμισης των Virtual Desktops, ανάλογα με τις διαθέσεις και τις εργασίες που θέλει να κάνει κάποιος στον υπολογιστή του. Μάλιστα, θα υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχει και διαφορετικό background, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Εάν αυτό σας θυμίζει Linux, δίκιο έχετε!

Ένα άλλο στοιχείο είναι οι εφαρμογές που έρχονται προεγκατεστημένες με τα Windows 10, με νέα εικονίδια και βελτιωμένη εμφάνιση. Το νέο update αναμένεται μέσα στον Μάιο.
πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *