exnet.gr
Social Media
Το νέο feature του Tinder που σας δείχνει αν ταιριάζετε
05/05/2021

Vibes: Το νέο feature του Tinder που σας δείχνει αν ταιριάζετε

Tο «Vibes» είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που προστίθεται στο Tinder και θα αποτελεί έναν ολοκαίνουριο τρόπο να ελέγξετε κατά πόσο ταιριάζετε με το ταίρι σας και αν βρίσκεστε στα ίδια μήκη κύματος.

Μόλις σήμερα ανακοίνωσε το νέο της χαρακτηριστικό η εφαρμογή γνωριμιών, χαρακτηρίζοντάς το ως «ένα event εντός της εφαρμογής που προσφέρει στα μέλη της έναν νέο τρόπο να εκφράσουν τις απόψεις τους για οτιδήποτε μπορούν να φανταστούν, από το αν είναι φυσιολογικό να φορούν κάλτσες στο κρεβάτι μέχρι αυτό που συμβαίνει στην pop κουλτούρα».

Πώς θα λειτουργεί, όμως; Οι χρήστες του Tinder θα ενημερώνονται όταν ξεκινάει το «Vibes» στην περιοχή όπου βρίσκονται μέσω μίας ειδοποίησης ή όταν εισέρχονται στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, θα τους ζητηθεί να απαντήσουν σε μία σειρά ερωτήσεων για ποικίλα θέματα. Εάν βρεθεί ένα άτομο που ταιριάζει με το δικό σας vibe, τότε αυτόματα θα εμφανιστεί στο προφίλ σας ένα εικονίδιο «mutual vibes» και θα εξακολουθεί να υπάρχει για 72 ώρες.

«Αυτό είναι το πρώτο από πολλά πράγματα που δημιουργούμε για την κοινότητα του Tinder φέτος, ώστε να μπορούν να αναδειχθούν περισσότερο οι προσωπικότητές τους στην εφαρμογή», ανέφερε σε δήλωσή του ο Udi Milo, εκπρόσωπος της Tinder.

Το «Vibes» θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμια κλίμακα στα τέλη Μαΐου.
πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *