exnet.gr
Τηλεφωνία
Το νέο MIUI 12.5 θα είναι πιο γρήγορο, ασφαλές και πιο όμορφο! Τι αλλάζει….
29/12/2020

Η Xiaomi είχε μια τεράστια εκδήλωση σήμερα στο Bejing της Κίνας, όπου παρουσίασε τα τελευταία smartphone της, καθώς και την τελευταία έκδοση του MIUI, που έφτασε πια την έκδοση MIUI 12.5.

Αποτελεί συνέχεια του MIUI 12 και συνοδεύεται από τεράστιες βελτιώσεις απορρήτου, βελτιστοποιημένο χειρισμό εφαρμογών και δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων και κάποιας εργασίας σε συνδεδεμένες συσκευές Windows χωρίς κόπο.

Η Xiaomi διευκρίνισε ότι το όνομα κάνει τη νέα ενημέρωση να ακούγεται σαν ένα μικρό πράγμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και θα είναι αυτό που θα τροφοδοτεί τα τηλέφωνά της το 2021. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να μείνει μακριά από τον αριθμό 13, αλλά υποθέτουμε ότι υπήρχε κάποια δεισιδαιμονία.

Το νέο MIUI 12.5 έχει βελτιώσει την αισθητική και τον οπτικό σχεδιασμό. Μάλιστα εάν προσέξετε στην φωτογραφία παραπάνω, το στέλεχος της εταιρείας συγκρίνει τη διεπαφή, το MIUI δηλαδή, με το iOS και είπε ότι τα εφέ μετάβασης είναι σχεδόν τα ίδια (πάλι ότι κάνει η Apple?). Η Xiaomi καυχιέται επίσης ότι φέρνει τις λιγότερες εφαρμογές συστήματος, σε σύγκριση με τις Apple, Huawei, Oppo, vivo και Meizu.

Η ανάπτυξη back-end περιλάμβανε την επανεγγραφή της βασικής δομής, έτσι ώστε το MIUI 12.5 να χρησιμοποιεί 20% λιγότερη μνήμη και 25% λιγότερη ισχύ, με τη χρήση της μνήμης υποβάθρου να μειώνεται κατά μέσο όρο 35%. Μιλώντας για εφαρμογές – θα λάβετε μόνο μερικές προεγκατεστημένες εφαρμογές για ρυθμίσεις, κάμερα και τηλεφωνικές κλήσεις και κανένα άλλο bloatware.

Όπως και στο MIUI 11 και στο MIUI 12, έχουμε ακόμα μια νέα δυναμική ταπετσαρία. Αυτή τη φορά είναι η υψηλότερη κορυφή του βουνού Four Sisters στο Sichuan της Κίνας και προσαρμόζεται στην πραγματική ζωή, με βάση τον καιρό γύρω σας. Υπάρχουν επίσης περισσότερες προσαρμογές στα αξιοθέατα και τους ήχους – πολλές ειδοποιήσεις θα έρθουν σε τέσσερις διαφορετικούς τόνους, εμπνευσμένους από διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο.

Μιλώντας για την ασφάλεια, το MIUI 12.5 θα σας επιτρέψει να αποτρέψετε την πρόσβαση των εφαρμογών στην τοποθεσία σας, στα ιδιωτικά δεδομένα, στην πρόσβαση στο πρόχειρο και δεν θα αποθηκεύσει κωδικούς πρόσβασης ή άλλες ευαίσθητες πληροφορίες.

Περισσότερα από δώδεκα smartphone είναι κατάλληλα για το πρώτο beta πακέτο, το οποίο θα περιορίζεται στην Κίνα για τώρα. Όλες οι συσκευές Mi 10 θα μπορούν να ενταχθούν, καθώς και το Redmi K30, ακόμη και μερικά τηλέφωνα από τις αρχές του 2019, όπως ορισμένες εκδόσεις Redmi Note 7 και η σειρά Xiaomi Mi 9

ΠΗΓΗ: https://itechnews.gr/2020/12/to-neo-miui-12-5-tha-einai-pio/

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *