exnet.gr
Τεχνολογίες
Το νέο PC της Origin είναι μία «αφιέρωση» στους υπολογιστές των 90s
17/12/2020

Το νέο custom RestoMod PC της Origin είναι ένας μπεζ πύργος που διαθέτει αυτοκόλλητο στο μπροστινό του πάνελ με ψεύτικο CD και δισκέτα, αφιερωμένο στη χρυσή εποχή του PC gaming.

(Image: Origin)
Σίγουρα, το να έχεις το πιο καινούριο και πιο πρόσφατο PC για gaming είναι φανταστικό, αλλά μερικές φορές ένα ρετρό μηχάνημα είναι ακόμα πιο φανταστικό. Το πιο πρόσφατο prebuilt σύστημα της Origin έχει να κάνει με τον τρόπο εμφάνισης των παλιών υπολογιστών, πίσω στη μακρινή δεκαετία του ’90.

Όπως αναφέρει το The Verge, το RestoMod είναι ένα limited-edition PC που μπορείτε να αγοράσετε τώρα, ξεκινώντας από 2.072 δολάρια. Για αυτήν την τιμή, έχετε μια προσαρμοσμένη θήκη Corsair 4000D που έχει κατασκευαστεί για να μοιάζει εξωτερικά με έναν κλασικό υπολογιστή, με ψεύτικη μονάδα CD, δισκέτα και ψεύτικα κουμπιά. Είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε την αντιπαράθεση μεταξύ του νέου και του παλιού, με ένα διαφανές πάνελ που αναδεικνύει το σύγχρονο hardware στο εσωτερικό του.

Αυτό το σύγχρονο hardware, τουλάχιστον στην standard έκδοση του μηχανήματος, σας προσφέρει 16GB μνήμης, επεξεργαστή Core i5 2,9GHz, μονάδα SSD 250GB και κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1660 Ti 6GB. Μπορείτε να αλλάξετε εξαρτήματα όπως κρίνετε κατάλληλα εσείς για ένα πιο ακριβό mod, αλλά μπορείτε μόνο να αγοράσετε το μηχάνημα συναρμολογημένο.

Δυστυχώς, δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να αγοράσετε τη θήκη μόνοι σας για να δημιουργήσετε τη δική σας DIY κατασκευή. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε για να αγοράσετε έναν εντελώς νέο υπολογιστή, αν θέλετε αυτό το ρετρό look.

Από το custom μπεζ χρώμα της θήκης, έως το ψεύτικο κουμπί Turbo κάτω από το floppy drive, το RestoMod είναι μια διασκεδαστική αναδρομή στις ημέρες των παλιών παιχνιδιών σε PC. Αλλά αν θέλετε να ξαναζήσετε τις ημέρες δόξας του DOS και του Duke Nukem, θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα. Υπάρχουν μόνο 50 από αυτά τα κομμάτια, τα οποία είναι ακόμα διαθέσιμα κατά τη στιγμή της γραφής αυτού του κειμένου.

ΠΗΓΗ: https://gr.pcmag.com/old-desktop-pcs/34976/to-neo-pc-tes-origin-einai-mia-aphierose-stous-upologistes-ton-90s

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *