exnet.gr
Τεχνολογίες
Το Google Photos μόλις »γέννησε» μια νέα λειτουργία
23/03/2021

Το Google Lens υπήρξε ανέκαθεν μέρος του Google Photos και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αναλύει τις εικόνες και σας επιτρέπει να τις βρείτε όταν ψάχνουμε για μια συγκεκριμένη λέξη. Φανταστείτε ότι γράφετε ένα ηλιοβασίλεμα στις Εικόνες Google. Τώρα θα αναλύσει όλες τις εικόνες και θα εμφανίσει αυτές που περιέχουν πραγματικά το ηλιοβασίλεμα. Ωστόσο, στο λειτουργικό σύστημα Android, το Google Lens έγινε πιο ορατό μέρος του Google Photos και γέννησε μια νέα λειτουργία.

Το Google Photos μόλις έλαβε μια πολύ χρήσιμη λειτουργία!

Όχι μόνο δεν περιορίζεται πλέον στην ανάλυση εικόνων γενικά, αλλά σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση εντός αυτών όπως αναφέρεται σε ένα αρχείο Ιστοσελίδα 9to5Google.

Το Google Lens ενεργοποιείται όταν ανοίγουμε μια εικόνα και επιλέγουμε το κατάλληλο εικονίδιο στην κάτω γραμμή. Εμφανίζεται με δυνατότητες κοινής χρήσης, επεξεργασίας και διαγραφής.

Εργασίες Google Images

a

Επιπλέον, το Google Lens εμφανίζεται στη σελίδα πληροφοριών που εμφανίζεται όταν σύρετε μια εικόνα προς τα πάνω. Έχουμε λοιπόν μια νέα ενότητα που σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση στην εικόνα με ημερομηνία και ώρα.

Είναι ενδιαφέρον, αυτό εμφανίζεται μόνο όταν η Google εντοπίσει ότι το φακό θα είναι χρήσιμο. Για παράδειγμα, εάν η εικόνα περιέχει κείμενο ή οποιοδήποτε σχετικό μνημόσυνο ή παράγοντα. Έτσι, αναλύστε γρήγορα τις εικόνες όταν βγάζουμε τις δυνατότητες.

Ωστόσο, αφού ανακαλυφθούν όλα τα στοιχεία, έχουμε πολλές επιλογές. Μεταγραφή κειμένου, αναζήτηση, ακρόαση και μετάφραση.

Το Google Lens είναι πολύ χρήσιμο για την αυτόματη αναγνώριση κειμένου και μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι ότι είναι διαθέσιμο. Έτσι, οι περισσότεροι άνθρωποι θα παρατηρήσουν αυτήν την καινοτομία.

READ  APU Roadmap 2021/2022: Οι φήμες μιλούν για το Barcelo-U και το Dragon Crest

Αυτή η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη μέσω του Google Photos για Android έκδοση 5.33. Στην έκδοση iOS εξακολουθεί να μην εμφανίζεται.

Ωστόσο, υπάρχει μια άλλη σημαντική λειτουργία που συνήθως κρύβεται η οποία είναι τόσο χρήσιμη όσο Φακός Google.

Σήμερα έχουμε αποθηκεύσει τις περισσότερες εικόνες σε ψηφιακή μορφή. Ωστόσο, πολλά πράγματα εξακολουθούν να αποθηκεύονται σε χαρτί και υπόκεινται στην επιρροή του χρόνου. Αν και επιμένει, δεν είναι ποτέ δυνατό να εγγυηθεί ότι είναι πλήρως διατηρημένο. Τι κάνουν οι άνθρωποι σε αυτήν την κατάσταση; Σαρώστε όσο μπορείτε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αγοράζουν εφαρμογές για το σκοπό αυτό στο Google Play StoreΣε περίπτωση που διαθέτουν smartphone Αρσενικό σε εμφάνισηΉ, το κατάστημα εφαρμογών για όσους διαθέτουν iPhone. Ωστόσο, με το Google Photos, δεν χρειάζεται να αγοράσετε καμία εφαρμογή και μπορείτε να το αποθηκεύσετε Ποιότητα Όλες οι παλιές σας φωτογραφίες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτό Εδώ.
πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *