exnet.gr
Τεχνολογία - Επιστήμη
Το iOS 14.3 είναι επισήμως εδώ!
15/12/2020

Το Apple iOS 14.3 είναι πλέον εδώ, δίνοντας στους κατόχους iPhone 12 Pro και Pro max το ProRAW feature που η Apple υποσχέθηκε όταν προέβαινε στην επίσημη ανακοίνωσή τους. Άλλα features του εν λόγω update, περιλαμβάνουν βελτιώσεις στην αναζήτηση για το Apple TV app, υποστήριξη του Fitness Plus, όπως και των AirPods Max που ανακοινώθηκαν επίσημα πριν από λίγες ημέρες.

Τα iPhones μπορούσαν εδώ και πολύ καιρό να προβούν στη λήψη RAW φωτογραφιών, αλλά θυσίαζες τα πλεονεκτήματα της computational φωτογραφίας, όταν λάμβανες μια standard φωτογραφία με το native camera app. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Pro Raw feature έχει σχεδιαστεί για να σε απαλλάξει από κάτι τέτοιο. Στην ουσία, πρόκειται για ένα format το οποίο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του computational image processing της Apple με την post-processing ευελιξία του RAW αρχείου.

Στο iOS 14.3, η Apple ενεργοποιεί το ProRaw για τα iPhone 12 και 12 Pro Max, και μόνο για αυτές τις δυο συσκευές. Με το update εγκατεστημένο, η ProRaw λήψη φωτογραφίας και το editing θα ενεργοποιηθεί στο native camera app. Επιπλέον, το update επιδιορθώνει και ένα άκρως ενοχλητικό bug, όπου πολλοί χρήστες δεν λάμβαναν ειδοποιήσεις για τα νέα εισερχόμενα μηνύματα. Τέλος, το iOS 14.3 κάνει ευκολότερη τη διαδικασία του customzation των app icons της home screen καθώς πλέον οι συντομεύσεις δεν χρειάζεται να ανοίγουν το Shortcuts app.
techmaniacs.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *