exnet.gr
Τεχνολογίες
Το Vivo S9 θα είναι το πρώτο smartphone με το chipset Dimensity 1100 στο εσωτερικό του και θα παρουσιαστεί στις 3 Μαρτίου
23/02/2021

Το Vivo S9 με Dimensity 1100 θα έρθει επισήμως στις 3 Μαρτίου

Το Vivo S9 θα είναι το πρώτο smartphone με το chipset Dimensity 1100 στο εσωτερικό του και θα παρουσιαστεί στις 3 Μαρτίου. Η εταιρεία δημοσίευσε τα πρώτα teasers για την επερχόμενη παρουσίαση για το νέο smartphone.

Έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους κάποιες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Vivo S9, τα οποία σημειώνουν το Android 11 στη θέση του λειτουργικού συστήματος, μαζί με το Origin OS interface που θα το επικαλύπτει, ενώ για την μπαταρία σημειώνεται ότι θα έχει χωρητικότητα 4000 mAh. Θα υπάρχει λειτουργία ταχείας φόρτισης και θύρα USB Type C.

Η οθόνη του εκτιμάται ότι θα έχει διαγώνιο 6.44 ιντσών, θα έχει τεχνολογία OLED. Έντονο είναι το ενδιαφέρον για τον επεξεργαστή του, τον Dimensity 1100, o οποίος εκτιμάται ότι θα του προσφέρει high end δυνατότητες. Μαζί με το Vivo S9 θα παρουσιαστεί στις 3 Μαρτίου και το Vivo S9e, το οποίο θα είναι μία πιο προσιτή εκδοχή της ναυαρχίδας της εταιρείας. Στην έκδοση αυτή θα υπάρχει ίδια οθόνη, αλλά διαφορετικό chipset. Στο Vivo S9e θα υπάρχει το Dimensity 820.

πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *