exnet.gr
Τεχνολογίες
Το Xiaomi Mi EBook Reader Pro εμφανίζεται πριν από την επικείμενη κυκλοφορία στα 168 $ αρχική τιμή!
15/12/2020

Το Xiaomi Mi EBook Reader Pro εμφανίστηκε σε μια σελίδα μάρκετινγκ, που δημοσιεύτηκε αρχικά από τον κινέζικο κατασκευαστή. Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο ηλεκτρονικός αναγνώστης θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου και θα κοστίζει 1.099 Γιουάν ή 168 δολάρια ΗΠΑ. Η ανάρτηση δεν αποκαλύπτει συγκεκριμένες προδιαγραφές, αλλά ότι είναι η παραλλαγή Pro του Mi EBook Reader, που σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν σίγουρα να αναμένουν αναβάθμιση σε σχέση με το κανονικό μοντέλο.

Τούτου λεχθέντος, το Xiaomi Mi EBook Reader ήρθε με ένα φως ανάγνωσης 24 επιπέδων, 1 GB RAM, χώρο αποθήκευσης 16 GB, ένα τετραπύρηνο chip Allwinner ρολόι στα 1,8 GHz και μια οθόνη HD 212 ppi. Υπάρχουν λοιπόν πολλά που η Xiaomi θα μπορούσε να αναβαθμίσει στο Mi EBook Reader Pro. Είναι πιθανό η ευκρίνεια της οθόνης να είναι πρωταρχικός στόχος για βελτίωση. Για παράδειγμα, το Amazon Kindle του 2019, έχει ανάλυση οθόνης 167 ppi σε σύγκριση με το Kindle Paperwhite (2018) στα 300 ppi.

Οι πλήρεις προδιαγραφές του Xiaomi Mi EBook Reader Pro θα πρέπει να είναι διαθέσιμες κατά την επίσημη κυκλοφορία του και είναι πιθανό η τιμή των 1.099 Γιουάν να περιορίζεται σε μερικές χιλιάδες μονάδες (“περιορίζεται σε 7.000” αναφέρεται στο κινεζικό κείμενο στην εικόνα προσφοράς ) πριν από την αύξηση της τιμής έως τα 1.299 Γιουάν. Ένας βοηθός φωνής αναμένεται να είναι εν πλω και ο αναγνώστης Pro να διαθέτει ένα κουμπί αφής κάτω από την οθόνη του.
itechnews.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *