exnet.gr
Τεχνολογίες
Τρελό το panel του Xiaomi Mi MIX 4, άφαντη η selfie κάμερα, ντεμπούτο στις 10 Αυγούστου
04/08/2021

Χαμός από leaks και teasers για το Xiaomi Mi MIX 4 και όσα θα δούμε στο επερχόμενο event της κινέζικης εταιρείας. Αρχικά, όλα οδηγούν στην επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας του event. Η εταιρεία επιβεβαίωσε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo ότι έχει ένα μεγάλο event στις 10 Αυγούστου.

Δυστυχώς, το teaser δεν περιλαμβάνει φωτογραφίες του από τα προϊόντα που θα δούμε, αλλά ας είναι καλά τα leaks. Αρχικά περιμένουμε το MIUI 13 και τα νέα Xiaomi Mi Pad 5 – τα οποία επιβεβαίωσε ο CEO της εταιρείας. Μετά έχουμε το Mi MIX 4.

Καταχώρηση στην TENAA αποκάλυψε έκδοσεις με 8/12GB μνήμη RAM με έως 256GB αποθηκευτικό χώρο. Ο Digital Chat Station δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει το panel της οθόνης. Πρόκειται για μία εξαιρετικά flexible οθόνη που στο βίντεο φαίνεται ενεργή μέχρι που κλείνει και αποκαλύπτει το σημείο στο οποίο από κάτω βρίσκεται η under-display κάμερα.

Επίσης, ο γενικός διευθυντής της Xiaomi επιβεβαίωσε ότι το Mi MIX 4 θα κυκλοφορήσει με MIUI 12.5 και ας κάνει ντεμπούτο μαζί με το MIUI 13. Το τηλέφωνο αναμένεται να έχει τον Snapdragon 888 και ίσως υποστηρίζει 120W φόρτιση. Κάποια leaks αναφέρουν και οθόνη στο module, αλλά όπως και η φόρτιση θεωρείται ως εκτίμηση και όχι δεδομένο.
techmaniacs.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *