exnet.gr
Τεχνολογίες
Φθηνά CPU, SSD και μητρικές θα γεμίσει το eBay
14/05/2021

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, ως γνωστόν, βασίζεται στην παράλληλη λειτουργία GPUs, οπότε όλα τα υπόλοιπα οδεύουν προς πώληση. Η άνθηση της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων δεν αποκλείεται να δημιουργήσει μεγάλη προσφορά στα υπόλοιπα μέρη.

Όσοι ασχολούνται με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων δεν ενδιαφέρονται να κρατήσουν ολόκληρο τον υπολογιστή που αγοράζουν προκειμένου να κρατήσουν την κάρτα γραφικών. Επομένως, οι αναλυτές της αγοράς περιμένουν να δουν στο eBay μεγάλη προσφορά σε CPUs, μητρικές κάρτες υπολογιστών και SSD. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τα κομμάτια hardware αυτά να τεθούν και σε πολύ χαμηλές τιμές, αφού οι… κυνηγοί κρυπτονομισμάτων θέλουν μάλλον να τα ξεφορτωθούν γρήγορα.

Ο λόγος που δημιουργείται όλο αυτό το απόθεμα είναι επειδή πολλοί κατασκευαστές δίνουν πακέτο την κάρτα γραφικών, μαζί με επεξεργαστή, μητρική -πολλές φορές- και SSD, αφού βλέπουν ότι η ζήτηση για κάρτες γραφικών έχει φτάσει στα ύψη. Θέλουν να αποτρέψουν το γεγονός της εμφάνισης έλλειψης GPUs εξαιτίας αυτού.

Εάν είσαι στη διαδικασία της δημιουργίας ή αναβάθμισης ενός υπολογιστή, τότε καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά λίγο αργότερα στο eBay, για να συνθέσεις το σύστημά σου.
πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *