exnet.gr
Social Media
Νέα σχεδίαση για την Android εφαρμογή του Twitter
09/06/2016

H νέα εφαρμογή του Twitter για το Android ενσωματώνει ακόμα περισσότερο τις επιταγές του material design.

Με τη νέα αντικειμενοστραφή σχεδίαση της mobile εφαρμογής του Twitter για τις φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android επιτρέπει την ευκολότερη πλοήγηση μεταξύ του feed, των μηνυμάτων, των ειδοποιήσεων και των Twitter Moments.

Τα κουμπιά για την εκτέλεση της κάθε λειτουργίας έχουν μεγαλώσει σε διαστάσεις, ενώ είναι πιο εύκολο να βρεθούν οι επιμέρους λειτουργίες και τα μενού. Με τη νέα εφαρμογή του Twitter είναι πλέον πιο εύκολη η ενσωμάτωση ενός Twitter feed σε έναν δικτυακό τόπο ή ένα blog μέσα από το publish.twitter.com.

Από το κεντρικό μενού της ανανεωμένης εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στις καρτέλες Home, Notifications, Direct Messages, Moments. To profile page σύρεται και έρχεται στο προσκήνιο με ένα swipe.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Twitter είχε αργήσει να ανανεώσει την Android εφαρμογή του με ευκολότερα χαρακτηριστικά πλοήγησης, κάτι που είχε ήδη κάνει για το iOS, επομένως το τελευταίο update είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο. H ανανεωμένη εφαρμογή του Twitter ξεκινά σταδιακά να γίνεται διαθέσιμο στο Google Play Store, βγαίνοντας από την δοκιμαστική περίοδο στην οποία είχε τεθεί εδώ και αρκετό καιρό.
pestaola.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *