exnet.gr
Τηλεφωνία
Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Xiaomi Mi 5S
15/09/2016

Όλα δείχνουν ότι η Xiaomi είναι έτοιμη να παρουσιάσει το νέο της μοντέλο, το Xiaomi Mi 5S, το οποίο θα έχει διαγώνιο οθόνης στις 5.15 ίντσες.

Νωρίτερα φέτος είχε κάνει την εμφάνισή του το Xiaomi Mi 5, ενώ τώρα η εταιρεία φαίνεται ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα ακόμα νέο μοντέλο, το Xiaomi Mi 5S, το οποίο θα έχει Full HD οθόνη και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821, με γραφικά Adreno 605 GPU και μνήμη RAM που θα φτάνει τα 6 GB. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι Android 6.0.1 Marshmallow, αλλά -σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει διαδικτυακά- θα αναβαθμιστεί γρήγορα σε Android 7.0 Nougat.

xiaomi-mi5-1

Για την πίσω κάμερα του Xiaomi Mi 5S έχει γίνει γνωστό ότι θα έχει διπλό φακό στα 16 Megapixel, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 256 GB. Η μπαταρία του εκτιμάται ότι θα έχει χωρητικότητα που θα φτάνει τα 3490 mAh, επομένως το Xiaomi Mi 5S θα προσφέρει καλές επιδόσεις και στο θέμα της αυτονομίας. Θα είναι επίσης, και εφοδιασμένο με τεχνολογία ταχείας φόρτισης Qualcomm Quick Charge 3.0.

Αυτή θα είναι μία από τις πρώτες συσκευές με τον επεξεργαστή Snapdragon 821, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή καμία περαιτέρω πληροφορία για την τιμή στην οποία θα κυκλοφορήσει και το ποια θα είναι η διαθεσιμότητά της.
pestaola.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *