exnet.gr
Τηλεφωνία
Στις 16 Μαρτίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S9 & S9 Plus
17/01/2018

Τα επερχόμενα Galaxy S9 και Galaxy S9+, είναι από τα πιο αναμενόμενα τηλέφωνα για το 2018, με τις εικασίες να δίνουν και να παίρνουν. Η πιο πιθανή αποκάλυψη του νέου μοντέλου της Samsung θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στην Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο, ενώ όπως αποκαλύπτει ο διάσημος «leaker» στο twitter Evan Blass, σε επικοινωνία του με υψηλόβαθμο στέλεχος της Samsung, τα νέα smartphone της εταιρείας θα βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων στις 16 Μαρτίου.

Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν την 1η Μαρτίου και όλες οι ημερομηνίες ταιριάζουν με την περσινή κυκλοφορία των Galaxy S8 και S8+.

Το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία των Galaxy S9 και S9+ διαμορφώνεται λοιπόν ως εξής:

  • Ανακοίνωση 26 Φεβρουαρίου
  • Προπαραγγελίες 1 ΜΑρτίου
  • Κυκλοφορία 16 Μαρτίου

Tο μόνο πρόβλημα με αυτές τις ημερομηνίες είναι πως 26 Φεβρουαρίου είναι Δευτέρα, ενώ οι ανακοινώσεις τέτοιου εύρους γίνονται συνήθως την Κυριακή. Αν και η MCW ξεκινάει επίσημα στις 26, το πιο πιθανό είναι η παρουσίαση να γίνει την προηγούμενη μέρα σε ειδική εκδήλωση για τον τύπο, έτσι ώστε όταν η έκθεση ανοίξει τις πύλες της στο κοινό, το S9 να είναι εκεί να τους υποδεχτεί.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από το Sam Mobile, τα νέα Galaxy θα παρουσιαστούν πρώτα στις αγορές της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ και οι υπόλοιπες αγορές θα ακολουθήσουν λίγο πιο μετά. Όμως αυτή η φήμη δεν έχει διασταυρωθεί από καμία πλευρά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η αναμονή δείχνει να φτάνει στο τέλος της και τα νέα Galaxy S9 και S9+ θα είναι σύντομα στα χέρια μας.

 

Πηγή:emea.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *