exnet.gr
Τεχνολογίες
Αξιολογήστε το Asus ZenBook Flip S: Ένα εκπληκτικά γρήγορο ultrabook με οθόνη OLED
17/12/2020

Το Asus ‘ZenBook Flip S είναι ένα υπερσύγχρονο μετατρέψιμο με τον τελευταίο επεξεργαστή Intel 11ης γενιάς. (Πιστωτική εικόνα: Anuj Bhatia / Indian Express)

Όταν κάνετε ένα Google αναζητήστε ένα φορητό υπολογιστή τόσο ισχυρό όσο είναι λεπτό, υπάρχουν πολύ λίγες επιλογές. Παρόλο που υπάρχει ένα τμήμα για ultrabooks που ανταποκρίνεται στις ανάγκες πολλών ανθρώπων, αλλά δεν είναι κάθε notebook σε αυτήν την κατηγορία προσανατολισμένο προς την “ψυχαγωγία”. Παραδόξως, ΆσοςΤο νέο ZenBook Flip S φαίνεται να είναι ανάμεσα σε μια χούφτα ultrabooks που επιδεικνύουν την ικανότητα του επεξεργαστή Tiger Lake σε έναν λεπτό παράγοντα. Θυμηθείτε, αυτό το 2-σε-1 έχει οθόνη OLED 4K καθώς και υπέροχο ήχο. Αλλά θα ξοδέψετε 149,990 Rs σε φορητό υπολογιστή όταν το νέο MacBook Pro με το τσιπ M1 κοστίζει το ίδιο; Θα ανακαλύψουμε όλα αυτά και πολλά περισσότερα στη λεπτομερή αναθεώρησή μας.

Asus ZenBook Flip S τιμή στην Ινδία: Rs 149,990

Asus ZenBook Flip S Review: Σχεδιασμός και κατασκευή

Το ZenBook Flip S δίνει την εντύπωση ενός υψηλής ποιότητας φορητού υπολογιστή. Μπορείτε να νιώσετε την ποιότητα του φορητού υπολογιστή όπως σχεδιάστηκε. Ο φορητός υπολογιστής είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου και η κατασκευή του είναι συμπαγής. Στα 1,2 κιλά, το ZenBook Flip S είναι εξαιρετικά ελαφρύ και δεν είχα προβλήματα να τοποθετήσω αυτόν τον φορητό υπολογιστή στο σακίδιο ή στο μανίκι του φορητού υπολογιστή μου. Το κάλυμμα είναι μαύρο με ομόκεντρους κύκλους με την υπογραφή Asus και είναι αδύνατο να μην επηρεαστεί από το φορητό υπολογιστή.

Ως μετατρέψιμος φορητός υπολογιστής 2 σε 1, το ZenBook Flip S σάς επιτρέπει να περιστρέφετε την οθόνη κατά 360 μοίρες. Εκτός από τη χρήση του Flip S ως τυπικού φορητού υπολογιστή, μπορείτε να γυρίσετε την οθόνη πίσω ή να την θέσετε σε λειτουργία σκηνής. Μπορεί επίσης να μετατραπεί σε tablet με βάση αφής και στυλό (το Asus pen περιλαμβάνεται στο κουτί), αλλά είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσετε ως φορητό υπολογιστή, να κάθεται σε ένα γραφείο ή στην αγκαλιά σας.

READ  Η Sony αναγνωρίζει την «σοβαρή έλλειψη βασικών εξαρτημάτων» για συμπαγείς και βιντεοκάμερες

Asus ZenBook Flip S, Asus ZenBook Flip S τιμή στην Ινδία, Asus ZenBook Flip S κριτική, Asus ZenBook Flip S προδιαγραφές, καλύτεροι φορητοί υπολογιστές με επεξεργαστές Intel 11ης γενιάς  Ο φορητός υπολογιστής είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου και η κατασκευή του είναι συμπαγής. (Πιστωτική εικόνα: Anuj Bhatia / Indian Express)

Αναθεώρηση Asus ZenBook Flip S: Θύρες και βιομετρικός έλεγχος ταυτότητας

Το ZenBook Flip S έχει καλύτερη επιλογή θύρας από πολλά notebook στην ίδια κατηγορία. Στα αριστερά, θα βρείτε μια σύνδεση HDMI, δύο θύρες USB-C με υποστήριξη για το Thunderbolt 4. Στα δεξιά, υπάρχει μια μόνο θύρα USB-A και ένα κουμπί λειτουργίας. Δυστυχώς, ο φορητός υπολογιστής δεν διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,55 mm, αν και έχετε κουτί USB-C με θύρα 3,5 mm στο κουτί.

Ο φορητός υπολογιστής δεν διαθέτει φυσικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αντ ‘αυτού, η κάμερα web διαθέτει αναγνώριση προσώπου των Windows Hello. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να πληκτρολογήσετε έναν μακρύ κωδικό πρόσβασης ή PIN για να ξεκλειδώσετε τον φορητό υπολογιστή σας. Βρήκα ότι η μέθοδος ελέγχου ταυτότητας προσώπου των Windows Hello ήταν αξιόπιστη. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να μου δώσει πρόσβαση στο σημειωματάριό μου, ακόμη και χωρίς τα γυαλιά μου. Δυστυχώς, όμως, η κάμερα 720p είναι μέτρια. Τώρα που όλοι εργάζονται από το σπίτι και οι βιντεοκλήσεις είναι το προεπιλεγμένο μέσο για επικοινωνία με πελάτες και συναδέλφους, ένας φορητός υπολογιστής τόσο ακριβός όσο το ZenBook Flip S θα έπρεπε να διαθέτει κάμερα 1080p.

Asus ZenBook Flip S, Asus ZenBook Flip S τιμή στην Ινδία, Asus ZenBook Flip S κριτική, Asus ZenBook Flip S προδιαγραφές, καλύτεροι φορητοί υπολογιστές με επεξεργαστές Intel 11ης γενιάς  Εκτός από τη χρήση του Flip S ως τυπικού φορητού υπολογιστή, μπορείτε να γείρετε την οθόνη πίσω ή να την θέσετε σε λειτουργία σκηνής. (Πιστωτική εικόνα: Anuj Bhatia /Indian Express)

Αναθεώρηση Asus ZenBook Flip S: Οθόνη και ποιότητα ήχου

Η οθόνη είναι πιθανότατα το επίκεντρο του ZenBook Flip S. Δεν είναι μια συνηθισμένη οθόνη LCD που βρίσκεται στο 98% των προηγμένων φορητών υπολογιστών. Αντ ‘αυτού, είναι ένα πάνελ OLED 13,3 ιντσών με χωρητικότητα αφής. Ενώ η οθόνη έχει ποικιλία OLED, δεν εκτείνεται από άκρη σε άκρη. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ηλίθιο. Η οθόνη 4K OLED βρίσκεται πάνω από την κορυφή, με βαθύ μαύρο, πλούσια χρώματα και αξιοπρεπείς γωνίες θέασης. Με την υιοθέτηση των αυξανόμενων οθονών OLED για φθηνά smartphone και τηλεοράσεις, θα περίμενα από τους κατασκευαστές φορητών υπολογιστών να κάνουν εκτεταμένη χρήση των πάνελ OLED για μια συναρπαστική εμπειρία σε premium notebook. Αυτό έχει πολύ νόημα, ειδικά τώρα που πολλοί καταναλωτές σαν κι εμένα περνούν περισσότερο χρόνο βλέποντας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε φορητό υπολογιστή από ό, τι στις τηλεοράσεις τους.

READ  Πάντα συνιστάται η εμφάνιση ξανά για το iPhone 2021

Η φωτεινή οθόνη 4K OLED συμπληρώνεται από εξαιρετικά ηχεία. Αν και δεν είναι τόσο ισχυρά όσο αυτά που φαίνονται στο MacBook Pro 16 ιντσών, τα ηχεία ακούγονται στρογγυλά και γεμάτα. Όταν έπαιξα το “Rehab” της Amy Winehouse στο Flip S, μπορούσα να ακούσω τη φωνή καθαρά και δεν υπήρχε παραμόρφωση σε υψηλότερες ένταση.

Asus ZenBook Flip S, Asus ZenBook Flip S τιμή στην Ινδία, Asus ZenBook Flip S κριτική, Asus ZenBook Flip S προδιαγραφές, καλύτεροι φορητοί υπολογιστές με επεξεργαστές Intel 11ης γενιάς  Τα πλήκτρα είναι αξιοπρεπές μέγεθος και το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό είναι εύκολο να πληκτρολογηθεί. (Πιστωτική εικόνα: Anuj Bhatia / Indian Express)

Αναθεώρηση Asus ZenBook Flip S: Πληκτρολόγιο και trackpad

Παρά το γεγονός ότι το ZenBook Flip S έχει μικρό αποτύπωμα, το πληκτρολόγιό του δεν αισθάνεται περιορισμένο. Τα πλήκτρα είναι αξιοπρεπές μέγεθος και το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό είναι εύκολο να πληκτρολογηθεί. Δεν είχα προβλήματα με το responspad trackpad του ZenBook Flip S, το οποίο ενσωματώνει το Numberbad 2.0. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε ένα εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της επιφάνειας αφής, εμφανίζεται ένα LED Numpad με βάση την αφή. Το Numpad λειτουργεί καλά για φορητό υπολογιστή αυτού του μεγέθους.

Asus ZenBook Flip S, Asus ZenBook Flip S τιμή στην Ινδία, Asus ZenBook Flip S κριτική, Asus ZenBook Flip S προδιαγραφές, καλύτεροι φορητοί υπολογιστές με επεξεργαστές Intel 11ης γενιάς  Το Numpad λειτουργεί καλά για φορητό υπολογιστή αυτού του μεγέθους. (Πιστωτική εικόνα: Anuj Bhatia / Indian Express)

Αναθεώρηση Asus ZenBook Flip S: Απόδοση και μπαταρία

Ο ισχυρισμός του Flip S για τη φήμη είναι Intelτον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Tiger Lake. Η μονάδα αξιολόγησης μου ήρθε με έναν τετραπύρηνο Core i7-1165G7 με ενσωματωμένα γραφικά Xe, μαζί με 16 GB μνήμης RAM και 1 TB SSD. Άρα είναι μια αρκετά ισχυρή μηχανή, αλλά δεν είδα μια δραστική διαφορά μεταξύ των επεξεργαστών 10ης γενιάς και των επεξεργαστών 11ης γενιάς. Θα μπορούσα να ανοίξω πολλές ανοιχτές καρτέλες Chrome. επεξεργασία εικόνων; αναπαραγωγή μουσικής μήλο Η μουσική; μεταδώστε την αγαπημένη μου εκπομπή στο Amazon Prime Video και επεξεργαστείτε ταυτόχρονα ένα αρχείο Google Doc. Το Flip S είναι ένα ισχυρό μηχάνημα … αλλά δεν πρόκειται για φορητό υπολογιστή που έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί επαγγελματικά προγράμματα και τίτλους AAA όπως το Forza Horizon 4. Άτομα σαν κι εμένα δεν θα έχουν ποτέ προβλήματα με το Flip S, γιατί θα μπορούσα να κάνω τις περισσότερες από τις καθημερινές μου εργασίες. χωρίς κανένα πρόβλημα.

READ  Πρέπει να ανταμείβονται παιχνίδια όπως το «Last of Us Part II» για την κρίση;

Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα για το Flip S είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Παρόλο που ο φορητός υπολογιστής διαθέτει μπαταρία 67Wh, έλαβα περίπου τέσσερις και μισές ώρες. Αυτό ήταν όταν έθεσα την ανάλυση σε 3840x2160p – αλλά μπορείτε να αλλάξετε την ανάλυση σε 1080p για να αυξήσετε την μπαταρία. Ωστόσο, ο φορητός υπολογιστής Flip S φορτίζει γρήγορα. Χρειάζονται 60 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία.

Αξιολογήστε Asus ZenBook Flip S: Πρέπει να το αγοράσετε;

Το Asus ZenBook Flip S είναι ένα συμπαγές μηχάνημα με επεξεργαστή Intel 11ης γενιάς, οθόνη OLED 4K, υπέροχα ηχεία, ανώτερη πένα και πληκτρολόγιο που είναι άνετο στη χρήση με λεπτό και λεπτό παράγοντα μορφής. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το Flip S μπορεί να ανταγωνιστεί το MacBook Pro 13 ιντσών που συνοδεύει τον νέο επεξεργαστή M1. Αυτή θα μπορούσε να είναι η επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους που θέλουν έναν φορητό υπολογιστή με διάρκεια ζωής μπαταρίας όλη την ημέρα και εξαιρετική απόδοση. Ωστόσο, δεν θα λάβετε μια οθόνη 4K OLED.

ΠΗΓΗ: https://vidcase.gr

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *