exnet.gr
Τεχνολογίες
Αυτή τη γιορτή, αυξήστε την ασφάλεια των ψηφιακών σας αγορών
21/12/2020

Οι πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου αναμένεται να αυξηθούν έως και 35% φέτος λόγω του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια του Covid-19, οι διαδικτυακές αγορές μεταφέρθηκαν από μια ένοχη απόλαυση σε ένα ασφαλές μέτρο. Σύμφωνα με μια μελέτη του Deloitte, Οι πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου αναμένεται να αυξηθούν έως και 35% φέτος, λόγω του δεύτερου κύματος της πανδημίας, η οποία έρχεται σε πλήρη ισχύ και δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Σε συνδυασμό με τις διακοπές και τις πρόσφατες προσφορές Black Friday / Cyber ​​Monday, περισσότερα άτομα αγοράζουν διαδικτυακά από ποτέ, σύμφωνα με έκθεση του Κολομβιανού Εμπορικού Επιμελητηρίου, οι πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου τη Μαύρη Παρασκευή έφτασαν τα 320.000 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για το ηλεκτρονικό εμπόριο, Είναι επίσης μια ευκαιρία για τους απατεώνες να διαπράξουν κλοπή ταυτότητας και απάτη σε νέο λογαριασμό.

Όχι μόνο υπάρχουν περισσότεροι στόχοι, αλλά πολλοί από αυτούς τους πελάτες είναι νέοι για online αγορές και επομένως είναι πιο ευαίσθητοι σε αυτούς τους τύπους απάτες.. Είναι η εποχή για την οποία τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι πιο προσεκτικά από ποτέ για να προστατεύσουν τους πελάτες τους.

Συνιστάται: Τι συνέβη στο ηλεκτρονικό εμπόριο μετά το άνοιγμα ξανά;

Οι έρευνες ασφαλείας της Kaspersky ανέφεραν αύξηση 9% σε δόλια δραστηριότητα πριν από τις πωλήσεις της Black Friday. Μόνο μεταξύ 29 Οκτωβρίου και 18 Νοεμβρίου, η εταιρεία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο εντόπισε 196 επιθέσεις phishing ανά λεπτό στη Λατινική Αμερική.

Αυτή είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη τακτική για την κλοπή διαπιστευτηρίων θυμάτων (έλεγχος ταυτότητας και κωδικούς πρόσβασης) και κάρτες κλωνοποίησης κατά την πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι χρήστες πρέπει πάντα να είναι προσεκτικοί, ειδικά όταν υπάρχουν μεγάλες προσφορές πωλήσεων, καθώς πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου., είναι τα πιο γεμάτα δεδομένα για εγκληματίες στον κυβερνοχώρο που θέλουν να επωφεληθούν από την κλοπή προσωπικών δεδομένων, αριθμών πιστωτικών καρτών ή διαπιστευτηρίων τραπεζικού λογαριασμού.

Μια εναλλακτική λύση στην αγορά είναι να εκμεταλλευτείτε προμηθευτές όπως το BioCatch, μια εταιρεία που χρησιμοποιεί την κορυφαία βιομηχανική λύση βιομετρικής φυσιολογίας για να ανιχνεύσει ύποπτη συμπεριφορά, δείκτες απάτης σε πραγματικό χρόνο και να αποτρέψει το δόλιο άνοιγμα λογαριασμού.

ΠΗΓΗ: https://vidcase.gr

Κάντε το ValoraAnalitik πηγή ειδήσεων

“Δικηγόρος τηλεοπτικών προγραμμάτων. Ακραίος επαγγελματίας στο twitter. Παθιασμένος φανατικός ζόμπι. Ερασιτέχνες ταξιδιώτες σκουπίδια. Επιρρεπείς σε απάθεια.”

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *