exnet.gr
Τεχνολογίες
Η Nvidia φέρνει μια beta έκδοση της cloud gaming υπηρεσίας GeForce Now στον Google Chrome και στα M1 Macs.
02/02/2021

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής με τον Chrome browser ή μια αποκλειστική εφαρμογή σε ένα M1 Mac laptop.

(Image: Nvidia)
Η Nvidia φέρνει μια beta έκδοση της cloud gaming υπηρεσίας GeForce Now στον Google Chrome και στα M1 Macs.

Σύμφωνα με το XDA-Developers, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για δοκιμή τώρα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής με τον Chrome ή μια αποκλειστική εφαρμογή σε φορητό υπολογιστή M1 Mac.

«Στην έκδοση 2.0.27 προσθέτουμε υποστήριξη beta για το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome, το οποίο θα επιτρέψει σε εκατομμύρια πιθανούς νέους παίκτες PC να παίξουν εύκολα τα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε Windows και macOS», λέει η Nvidia στις σημειώσεις έκδοσης. «Άλλες πλατφόρμες μπορεί να λειτουργούν, αλλά δεν υποστηρίζονται. Απλώς στρέψτε το Chrome πρόγραμμα περιήγησής σας στη διεύθυνση https://play.geforcenow.com για να ξεκινήσετε!»

Το GeForce Now είναι παρόμοιο με τις ανταγωνιστικές game-streaming υπηρεσίες, όπως το Google Stadia και το Amazon Luna – «μια ευέλικτη και φιλική υπηρεσία για την αναπαραγωγή παιχνιδιών PC που έχετε ήδη στις μη gaming συσκευές σας», αναφέρει η κριτική. Συνδέεται με τους λογαριασμούς Steam, Battle.net, Epic και UPlay για να σας επιτρέψει να παίξετε πολλά από τα παιχνίδια που έχετε ήδη. (Ελέγξτε τη λίστα των υποστηριζόμενων παιχνιδιών.)

Κατά την κυκλοφορία, οι παίκτες μπορούσαν να παίξουν μέσω μιας εφαρμογής GeForce Now σε PC, Mac και Android. Η υποστήριξη έφτασε στα Chromebook τον Αύγουστο και σε iOS τον Νοέμβριο. Τώρα επεκτείνεται και σε Chrome και Apple Macs που τρέχουν με το νέο τσιπ M1. (Δείτε την πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών GeForce Now εδώ.)

Όπως επισημαίνει το The Verge, οι χρήστες των Windows περιορίζονται στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome, ενώ δεν υπάρχει ακόμη υποστήριξη για τον Edge, παρόλο που είναι πλέον πρόγραμμα περιήγησης Chromium. Τόσο το Chrome όσο και η εφαρμογή GeForce Now για Mac υποστηρίζουν gamepad και ρυθμίσεις ποντικιού και πληκτρολογίου.

πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *