exnet.gr
Τεχνολογίες
Νέα σειρά πού ονομάζεται Wednesday έρχεται στο Netflix
22/02/2021

Wednesday: Ο Tim Burton ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο Addams Family για το Netflix

Ακόμα μία έκπληξη από τη Netflix σε αυτό το πρώτο δίμηνο του 2021, με την εταιρεία να ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Tim Burton για τη δημιουργία μιας live-action σειράς spin-off του Addams Family.

Η νέα σειρά ονομάζεται Wednesday και θα επικεντρωθεί στην….Wednesday Addams που ετοιμάζεται να δώσει το παρών στην “ιδιαίτερη” Nevermore Academy. Θα εμβαθύνει στις σχέσεις της με το σχολείο, τις μοναδικές ικανότητες της, τις προσπάθειες της να λύσει μια σειρά φόνων που τρομοκρατούν την πόλη, αλλά και να βρει απάντηση στο μεταφυσικό μυστήριο που βασάνιζε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια.

wednesday-addams-family-netflix-series-tim-burton.jpg

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα προβληθεί η σειρά, αλλά σίγουρα περιμένουμε με ενδιαφέρον το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Tim Burton στην τηλεόραση. Το πάντρεμα του σκηνοθέτη με τη συγκεκριμένη…οικογένεια μοιάζει ιδανικό, αρκεί να ρίξει μια ματιά κανείς στο παρελθόν του Tim Burton που περιλαμβάνει τα κωμικοτρομακτικά The Nightmare Before Christmas, Corpse Bride, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Beetlejuice κ.ά.

πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *