exnet.gr
Τηλεφωνία
Νέα smartphones με την selfie κάμερα κάτω από την οθόνη
20/04/2021

 

Κινέζοι και Κορεάτες ετοιμάζουν νέα μοντέλα με κάμερα κάτω από την οθόνη

Οι Samsung, Xiaomi, Oppo, Vivo, ZTE και Meizu θα παρουσιάσουν νέα smartphones με την selfie κάμερα κάτω από την οθόνη. Τα πρώτα δείγματα γραφής αναμένεται να τα δούμε κατά τη διάρκεια του δευτέρου μισού του 2021.

Σε μια εποχή που η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το πόσο μικρότερο θα είναι το notch του iPhone 13, πολλοί κατασκευαστές από την Κορέα και την Κίνα ετοιμάζονται να παρουσιάσουν νέα smartphones, τα οποία θα έχουν ως κοινό στοιχείο το γεγονός ότι η μπροστινή κάμερα θα είναι τοποθετημένη κάτω από την οθόνη. Μέχρι στιγμής, ανάλογη φημολογία υπάρχει για τα νέα μοντέλα που ετοιμάζουν οι Samsung, Xiaomi, Oppo, Vivo, ZTE και Meizu.

Τα μοντέλα της Oppo και της Samsung που θα έχουν αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι εκείνα με την αναδιπλούμενη οθόνη, ενώ η Xiaomi εκτιμάται ότι θα ακολουθήσει ανάλογη σχεδιαστική φιλοσοφία στο Xiaomi Mi Mix 4. To Vivo NEX 5 αναμένεται να κάνει το ίδιο, με τη ZTE να εξοπλίζει το επερχόμενο Axon 30 με καλύτερη κάμερα σε σχέση με τον προκάτοχό του στην οικογένεια Axon.

Αναμφίβολα, αυτή θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά.
πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *