exnet.gr
Τεχνολογίες
Νέο trailer με gameplay από το επερχόμενο horror game Quantum Error
30/03/2021

Quantum Error: Νέο trailer με gameplay από το επερχόμενο horror game

Ένας χρόνος πέρασε από την ανακοίνωση του Quantum Error της TeamKill Media, αλλά οι νέες πληροφορίες για το horror game έφταναν με το σταγονόμετρο μέσα σε όλους αυτούς τους μήνες. Πιθανότατα αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία αποτελείται από μόλις 4 άτομα που παλεύουν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να δημιουργήσουν ένα AAA για κονσόλες νέας γενιάς. Έχουμε, πάντως, την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα νέο trailer που περιλαμβάνει gameplay για να γνωρίσουμε λίγο καλύτερο το περιβάλλον και το σκηνικό του.

Το Quantum Error κέρδισε την προσοχή του κοινού όταν πρωτοανακοινώθηκε, διότι ήταν ένα από τα πρώτα games για το PS5 και έφερε στο νου μια κορυφαία σειρά του παρελθόντος, το Dead Space. Στο trailer βλέπουμε ότι ο χαρακτήρας βρίσκεται στον πλανήτη Δία το έτος 2109 και έρχεται αντιμέτωπος με πληθώρα τερατόμορφων εχθρών, έχοντας στη διάθεση του πληθώρα όπλων. Φαίνεται αρκετά ατμοσφαιρικό με συνδυασμό διαφορετικών ειδών gameplay και σίγουρα έχει κερδίσει το ενδιαφέρον μας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία, αλλά γνωρίζουμε πως θα το δούμε σε PS4, PS5 και Xbox Series X.

 

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *