exnet.gr
Τεχνολογίες
Τρεις νέες δυνατότητες του Google Maps Quant
16/03/2021

Για να ευχαριστήσει όλους τους χρήστες της πλατφόρμας, η υπηρεσία ετοιμάζεται να παρουσιάσει επίσημα τρεις νέες δυνατότητες, με στόχο τις συνεισφορές των χρηστών.

ο Google Οι χάρτες είναι ένας από τους Εφαρμογές Χρησιμοποιείται περισσότερο στην Πορτογαλία. Για να ευχαριστήσει όλους τους χρήστες της πλατφόρμας, η υπηρεσία ετοιμάζεται να παρουσιάσει επίσημα τρεις νέες δυνατότητες, με στόχο τις συνεισφορές των χρηστών.

Οι Χάρτες Google έχουν ήδη 150 εκατομμύρια τοπικοί οδηγοί στους Χάρτες Google Θα κάνω εφαρμογή Εισαγωγή τριών νέων θέσεων εργασίας Θα διευκολύνει την κοινή χρήση και την εύρεση τοπικών πληροφοριών ή συστάσεων.

Σχόλια στους Χάρτες Google

Εμφανίζεται δημόσια στους Χάρτες Google Η εκτίμησή σας στις τοπικές εταιρείες στέλνοντας φωτογραφίες, Ενημέρωση πληροφοριών σχετικά με την επιχείρηση (χρονοδιάγραμμα ή στοιχεία επικοινωνίας) ή γράφοντας σχόλια. Από τον επόμενο μήνα, η εφαρμογή θα είναι δύσκολη στις ΗΠΑ με τους χρήστες της εφαρμογής Αρσενικό σε εμφάνιση. Κάθε χρήστης μπορεί να συμμετάσχει σε αυτήν την πρόκληση της συσσώρευσης Κριτικές, φωτογραφίες και χρήσιμες ενημερώσεις για δουλειά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στην καρτέλα Συνεισφορά της εφαρμογής για να συμμετάσχετε στην τοπική πρόκληση. Εκεί μπορούν να προσθέσουν κριτικές, σχόλια ή πληροφορίες σχετικά με τις τοπικές επιχειρήσεις που έχουν επισκεφτεί. 100.000 εταιρείες αναμένεται να δουν τα δεδομένα τους να ενημερώνονται με αυτόν τον τρόπο.
Μάθετε για αυτές τις τρεις νέες δυνατότητες Χάρτες Google 2
Οι Χάρτες Google ετοιμάζονται να παρουσιάσουν μια νέα λειτουργία τις επόμενες εβδομάδες: Ενημερώσεις φωτογραφιών (Ενημερώσεις μέσω φωτογραφία). Αυτή η λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σε ένα συγκεκριμένο μέρος ανεβάζοντας απλώς μια εικόνα. Χωρίς να αφήσουν κριτική στον ιστότοπο, μπορούν να σας στείλουν μια φωτογραφία με μια σύντομη περιγραφή. Κατά την αναζήτηση ενός μέρους στην εφαρμογή, ο χρήστης θα πρέπει μόνο να εισαγάγει ενημερώσεις, για να δει τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχουν σταλεί από τα άτομα που έχουν επισκεφτεί. Εάν θέλετε να κάνετε λήψη μπορείτε να το κάνετε Κάνοντας κλικ στο κουμπί λήψης εικόνας Αυτό θα βρίσκεται στον προαναφερόμενο οδηγό.

READ  Το Xbox αποκαλύπτει την άφιξη του Xbox Game Pass του Φεβρουαρίου
a

Σχετιζομαι με: Τα ρολόγια Huawei θα επιτρέψουν την εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων

Η προσθήκη δρόμων στην εφαρμογή θα διευκολύνει την αναφορά διαδρομών που δεν εμφανίζονται στον χάρτη. Εάν δείτε ότι υπάρχει ένας δρόμος που δεν εμφανίζεται ο χάρτης, μπορείτε να τον προσθέσετε Στην επιφάνεια εργασίας των Χαρτών Google. Για να προσθέσετε έναν δρόμο που λείπει, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί του πλευρικού μενού και μεταβείτε στην Επεξεργασία χάρτη, όπου έχετε την επιλογή να προσθέσετε έναν δρόμο που λείπει.
Μπορείτε να σχεδιάσετε στον χάρτη με γραμμές Αυτός ο δρόμος ή το πέρασμα που λείπει. Επιτρέπεται επίσης να αλλάξετε το όνομα των δρόμων και την κατεύθυνση στην οποία ταξιδεύετε ή να διαγράψετε ορισμένους δρόμους που δεν είναι σωστοί ή δεν υπάρχουν ακόμη.

Εάν υπάρχουν επεκτάσεις ή μέθοδοι που έχουν κλείσει για κάποιο χρονικό διάστημα, μπορείτε να εισαγάγετε τις ημερομηνίες καθώς και τους λόγους. Αυτή η λειτουργία θα εμφανίζεται στους Χάρτες Google Τους επόμενους μήνες, σε περισσότερες από 80 χώρες Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να αναφέρουν προβλήματα ή αλλαγές σε δρόμους, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας.
πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *