exnet.gr
Τεχνολογία - Επιστήμη
Χάρτες Google και Street View, μοναδική ενσωμάτωση
01/02/2021

Οι Χάρτες Google βελτιώνουν συνεχώς και λαμβάνουν νέα. Ο ερευνητικός γίγαντας θέλει να διατηρήσει την υπηρεσία του πάντα ενημερωμένη και με σημαντικά νέα χαρακτηριστικά για τους χρήστες του.

Έτσι, δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε κάποια νέα να εμφανίζονται ανώνυμα και χωρίς διαφήμιση. Το πιο πρόσφατο τώρα δείχνει και βελτιώνει την ενοποίηση με το Street View, διασφαλίζοντας σε έναν χρήστη των Χαρτών Google ότι δεν σταματά ποτέ να αναφέρει.

Χάρτες Google και Street View, μοναδική ενσωμάτωση

Με όλες τις εικόνες που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, η Google έχει μια μοναδική συλλογή στον πλανήτη. Είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να προσφέρει το Street View ως υπηρεσία, δείχνοντας σχεδόν κάθε μέρος στη Γη που μπορούν να επισκεφτούν οι χρήστες.

Φυσικά εκμεταλλεύεται αυτές τις εικόνες και ενσωματώνει το Street View με τους Χάρτες Google, για να παρέχει μια καλύτερη υπηρεσία. Εκτός από το να έχουν χάρτη, οι χρήστες έχουν επίσης λεπτομερή οπτική για κάθε ιστότοπο.

Οι χρήστες λαμβάνουν φρεσκάδα

Τα μεγάλα νέα είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε αυτή η ενσωμάτωση. Οι Χάρτες Google και το Street View είχαν ήδη τυποποιηθεί, αλλά μέχρι στιγμής λειτουργούν ανεξάρτητα από τον χρήστη. Είτε έχουν μια άποψη είτε μια άλλη άποψη.

Αυτό που είναι διαθέσιμο τώρα είναι ένας συνδυασμός αυτών των δύο προβολών. Το ήμισυ της οθόνης του smartphone είναι για το Street View και το άλλο μισό στο χάρτη υπηρεσιών Google. Ως εκ τούτου, οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν την προβολή με αυτό που έχει να προσφέρει ο χάρτης.

Οι χρήστες του Google Maps Street View δείχνουν την καινοτομία

Η άποψη αλλάζει εντελώς τη χρήση

Όταν ανοίγετε μια περιοχή σε αυτήν την προβολή, εμφανίζεται ένα νέο εικονίδιο στην κάτω περιοχή. Όταν φορτωθεί, ανοίγει τη διπλή προβολή, ώστε ο χρήστης να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει. Ο δείκτης χάρτη θα δείχνει πάντα την κατεύθυνση του χρήστη.

Αυτές οι ειδήσεις συνοδεύονται από την τελευταία έκδοση των Χαρτών Google (v10.59.1 – μπορεί να είναι Ελήφθη εδώ), Αλλά δεν έχει εξαπλωθεί ακόμα. Απαιτείται ενεργοποίηση από την πλευρά της υπηρεσίας, η οποία φαίνεται να συμβαίνει σταδιακά.

πηγή

Σχετικα αρθρα

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *